Tilausanalytiikan yleiskatsaus

Tilausten Tilaussivun analytiikkapalkin avulla saat nopeasti käsityksen tilaustesi määrästä, työnkulusta ja jakelusta. Tilaussivusi yläosassa näkyvässä analytiikkapalkissa näet valittua ajanjaksoa koskevia tilaukseen liittyviä muuttujia ja vertailutietoja, jotka auttavat sinua näkemään, miten asiat ovat muuttuneet.

Analytiikkapalkki näyttää valitsemasi ajanjakson tilausmuuttujat. Muuttujat sisältävät viitteitä siitä, onko muuttuja noussut, laskenut tai pysynyt samana vastaavaan edelliseen ajanjaksoon verrattuna. Jos esimerkiksi haluat tarkastella viimeisiä 7 tai 30 päivää, jaksoa verrataan edelliseen 7 tai 30 päivään. Jos valitset tarkasteltavaksi tämän päivän, päivää verrataan muuttujan päivittäiseen keskiarvoon viimeisten seitsemän päivän ajalta. Jos haluat tarkempia tietoja tilauksista voit siirtyä tilausanalytiikkaraportteihin klikkaamalla mitä tahansa muuttujaa tilauksen analytiikkapalkissa.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Valinnainen: Tarkastele eri ajanjaksoja valitsemalla päivämääräalue.

Seuraavassa taulukossa esitellään tilausanalytiikkapalkin muuttujat ja niihin yhdistetyt raportit, joista saat lisätietoja:

Analytiikkapalkissa olevat raporttitiedot
Ehto Määritelmä Aiheeseen liittyvä raportti
Tilaukset Tämä on valitun ajanjakson aikana tehtyjen tilausten kokonaismäärä sisältäen vertailun, joka näyttää nousun tai laskun aiempaan jaksoon verrattuna. Tilaukset ajan myötä ‑raportti
Tilatut tuotteet Tämä on valitun ajanjakson aikana tilattujen tuotteiden kokonaismäärä sisältäen vertailun, joka näyttää nousun tai laskun aiempaan jaksoon verrattuna. Tuotetilaukset ja palautukset -raportti
Palautetut tuotteet Valitun ajanjakson aikana palautettujen tuotteiden kokonaismäärä, sisältää vertailun, joka näyttää nousun tai laskun aiempaan jaksoon verrattuna. Tuotetilaukset ja palautukset -raportti
Jaellut tilaukset Tämä on valitun ajanjakson aikana jaeltujen tilausten kokonaismäärä sisältäen vertailun, joka näyttää nousun tai laskun aiempaan jaksoon verrattuna. Jakelut ajan mittaan ‑raportti
Toimitetut tilaukset Tämä on valitun ajanjakson aikana toimitettujen tilausten kokonaismäärä sisältäen vertailun, joka näyttää nousun tai laskun aiempaan jaksoon verrattuna. Jakelut ajan mittaan ‑raportti
Jakeluaika Tilauksen jakeluun kuluva mediaaniaika tunteina tai päivinä, sisältää vertailun, joka näyttää nousun tai laskun aiempaan jaksoon verrattuna. Jakelu-, kuljetus- ja toimitusajat ‑raportti