Behandling af dine egne ordrer

Behandl dine ordrer ved at få pakket og afsendt produkter uden brug af en distributionstjeneste.

Behandl dine egne ordrer automatisk

Hvis du indstiller dine ordrer til at blive behandlet automatisk, markeres ordren automatisk som behandlet, når den er betalt.

Automatisk behandling kan bruges, hvis du udelukkende sælger digitale downloads eller digitale gavekort. Kunder, der køber digitale produkter, får automatisk tilsendt et downloadlink via e-mail, og ordren markeres som behandlet.

Behandl dine egne ordrer manuelt

Hvis du indstiller dine ordrer til at blive behandlet manuelt, skal du åbne dine ordrer og behandle varelinjerne.

Du kan behandle en del af en ordre manuelt ved at behandle nogle af varelinjerne. Dette kaldes også delvis behandling. Du kan også behandle flere ordrer på én gang for at gøre den manuelle behandlingsproces hurtigere.

I dette afsnit:

• Behandl hele ordrer manuelt
  • Behandl dele af en ordre manuelt
  • Behandle ordrer for flere lokationer
  • Behandl flere ordrer på én gang

Behandl hele ordrer manuelt

Bemærk: Sørg for, at du ikke har valgt Behandl automatisk ordrens varelinjer i afsnittet Ordrebehandling på siden med indstillinger for Betaling. Få mere at vide under Konfiguration af ordrebehandling og -arkivering.

Behandl dele af en ordre manuelt

Hvis en kunde har afgivet en ordre med flere varer, og én eller flere af disse varer ikke er på lager eller er en forudbestilling, kan du behandle en del af ordren, så du kan levere varerne separat.

Bemærk: Hvis du kun vil behandle en del af en ordre, må du ikke have automatisk behandling aktiveret.

Fremgangsmåde:

Behandle ordrer for flere lokationer

Hvis en kunde har afgivet en ordre med flere produkter, og ét eller flere af produkterne er lagerført på forskellige lokationer, kan du behandle dele af ordren separat baseret på dit lagers lokation. Du kan angive lokationsprioriteter for at specificere prioriteringsrækkefølgen for behandling af ordren.

Fremgangsmåde:

Behandl flere ordrer på én gang

Ved at vælge flere ordrer, kan du bruge knappen Behandl ordrer til at færdigbehandle dem alle på én gang. Dette gælder for butikker, der behandler ordrer manuelt. Hvis du ikke bruger Shopify Shipping, skal du føje trackingnumre til ordrerne.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Valgfrit: Klik på fanen Ikke-behandlet for kun at se de ordrer, der skal behandles.

3. Vælg de ordre, du vil færdigbehandle ved at klikke i afkrydsningsfelterne.

4. Klik på Behandl ordrer.

5. Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet Send en meddelelse til kunden for at sende en meddelelse til kunden.

6. Klik på Behandl.

Bemærk: Du kan føje trackingnumre manuelt til ordre, efter de er behandlet.

Annuller en behandling (automatiske og manuelle behandlinger)

Når du annullerer en behandling, vender ordrens behandlingsstatus tilbage til Ikke behandlet, og du kan købe en ny fragtlabel eller oprette en ny behandling for ordren.

Advarsel! Hvis du annullerer en behandling i Shopify, stopper det ikke en igangværende behandling. Hvis du bruger en distributionstjeneste, skal du kontakte udbyderen for at få annulleret behandlingen.

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. På siden Ordrer skal du klikke på nummeret for en ordre på listen, der har Behandlingsstatus som Behandlet.

3. Klik på Mere i afsnittet Behandlinger.

4. Klik på Annuller behandling.