Masseklargøring af dine egne ordrer

Du kan bruge massehandlinger til at påvirke klargøringen af flere ordrer på én gang. Massehandlinger, der påvirker en ordres klargøring, tager lidt ekstra tid at gennemføre. Når du bruger en af disse handlinger, viser et indikatorpanel i din administrator status for handlingerne. Klik på Skjul panel for at minimere panelet.

Hvis handlingen er fuldført for alle valgte ordrer, fjernes panelet, og der vises en besked om, at handlingen er fuldført. Hvis handlingen ikke kunne fuldføres for nogle ordrer, viser statuspanelet det antal ordrer, som handlingen mislykkedes for. Klik på Se for at gennemgå de ordrer, som handlingen ikke blev gennemført for.

Hvis du vælger mere end 250 ordrer, som du vil udføre en massehandling på, er nogle funktioner muligvis ikke tilgængelige, afhængigt af hvilken handling du udfører.

Markér som klargjort

Massehandlingen Markér som klargjort ændrer en ordres klargøringsstatus til Klargjort. Dette gælder for butikker, der klargør ordrer manuelt. Hvis du ikke bruger Shopify Shipping, skal du føje trackingnumre til ordrerne.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Valgfrit: Klik på fanen Ikke-klargjort for kun at se de ordrer, der skal klargøres.

3. Vælg de ordre, du vil klargøre, ved at klikke i afkrydsningsfelterne.

4. Klik på Markér som klargjort.

5. Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet Send en meddelelse til kunden for at sende en meddelelse til kunden med leveringsbekræftelse.

6. Klik på Markér som klargjort.

Markér som ikke-klargjort

Massehandlingen Markér som ikke-klargjort ændrer en ordres klargøringsstatus til Ikke-klargjort.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. På siden Ordrer vælger du de ordrer, der skal markeres som ikke-klargjort.

3. Klik på ..., og vælg derefter Markér som ikke-klargjort.

4. Vælg de ordrer, der skal markeres som ikke-klargjort, baseret på klargøringsmetoder.

5. Klik på Markér som ikke-klargjort.

En indikator i din administrator viser status for markering af ordrer som ikke-klargjort.

Få mere at vide om klargøringsstatus.

Annuller ordre

Massehandlingen Annuller ordre annullerer ordrer, som kunderne har afgivet i din butik.

Når du annullerer en ordre, har du mulighed for at sende en refusion til din kunde. Der kan kun udstedes refusioner for ordrer, der er blevet betalt. Hvis en ordre allerede har fået annulleret betalingen, har fået godkendt betalingen, men den er ikke registreret, eller den har status som afventende betaling, kan ordren annulleres, men der sendes ikke en refusion til kunden.

Når du annullerer ordrer, viser en indikator i din administrator status for ordreannulleringerne. Få mere at vide om annullering af ordrer.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge de ordrer, du vil annullere.

3. Klik på ..., og klik derefter på Annuller ordrer.

4. I afsnittet Refunder betaling skal du vælge, hvordan du vil refundere betalingerne:

• Hvis du vil udstede en fuld refusion nu, skal du vælge Nu.
    • Hvis du vil udstede en refusion senere, skal du vælge Senere.
  5. Vælg årsagen til annulleringen i rullemenuen Årsag til annullering.

6. Valgfrit: Angiv en intern bemærkning om ordreannulleringen i feltet Medarbejderbemærkninger.

7. Valgfrit: Hvis du vil genopfylde de refunderede varer i dit lager, skal du vælge Genopfyld lagerbeholdning.

8. Valgfrit: Vælg Send en meddelelse til kunden, hvis du vil informere dine kunder om annulleringen af ordren.

9. Klik på Annuller ordrer.

Anmod om klargøring

Massehandlingen Anmod om klargøring sender en anmodning til klargøringstjenesterne om at klargøre de valgte ordrer.

En klargøringsordre må kun være tilknyttet én klargøringstjeneste. Massehandlingen Anmod om klargøring kan påvirke ordrer, som er indstillet til at blive klargjort af flere klargøringstjenester, men handlingen kan ikke ændre, hvilken klargøringstjeneste der bruges til disse ordrer.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. På siden Ordrer vælger du de ordrer, der skal klargøres.

3. Klik på ..., og vælg derefter Anmod om klargøring.

4. Hvis der er flere klargøringstjenester, skal du vælge de tjenester, som du vil sende anmodninger om klargøring til. Standardklargøringstjenesten for hver klargøring modtager anmodningen.

5. Valgfrit: Vælg Send meddelelser til kunderne, når ordren er klargjort, for at sende en mail til kunder, når deres ordre er blevet klargjort.

6. Klik på Anmod om klargøring.

En indikator i din administrator viser status for klargøringsanmodninger.

Få mere at vide om klargøringsanmodninger.

Annuller klargøringsanmodning

Massehandlingen Annuller klargøringsanmodning sender en mail til klargøringstjenesterne om at annullere en igangværende klargøringsanmodning. Dette ændrer status for valgte ordrer til Ikke-klargjort. Du kan derefter købe en ny fragtlabel eller klargøre ordren manuelt.

En ordre kan kun have tilknyttet én klargøringstjeneste.Massehandlingen Annuller klargøringsanmodning kan påvirke ordrer, der er indstillet til at blive klargjort af flere klargøringstjenester, men handlingen kan ikke ændre, hvilken klargøringstjeneste der bruges til disse ordrer.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. På siden Ordrer vælger du de ordrer, hvor klargøring skal annulleres.Disse ordrer skal have klargøringsstatus som I gang.

3. Klik på ..., og vælg derefter Annuller klargøringsanmodning.

4. Hvis der er flere klargøringstjenester, vælger du de tjenester, som annulleringsanmodningerne skal sendes til. Standardklargøringstjenesten for hver klargøring modtager anmodningen.

5. Klik på Annuller anmodninger.

En indikator i din administrator viser status for annulleringsanmodninger.

Få mere at vide om annullering af klargøring.