Føj trackingnumre til ordrer

Når du tilføjer et trackingnummer til en ordre, viser kundens ordrestatusside med realtidsopdateringer vedrørende leveringen fra fragtfirmaet .

Tilføj trackingnumre, før du klargør en ordre

Hvis du har et trackingnummer, før du klargør en ordre, kan du tilføje nummeret under klargøringsprocessen. Nummeret inkluderes i den leveringsbekræftelse pr. mail, som sendes til kunden.

Bemærk: Hvis du køber en fragtlabel via Shopify Shipping, og labellen inkluderer sporing, tilføjes et trackingnummer automatisk.

Fremgangsmåde:

Tilføj trackingnumre, når du har klargjort en ordre

Hvis du modtager et trackingnummer efter klargøring af en ordre, kan du føje nummeret til klargøringen. Du kan sende trackingnummeret til din kunde i en leveringsnotifikation via mail.

Bemærk: Hvis du har købet en fragtlabel med et trackingnummer via Shopify Shipping, tilføjes trackingnummeret automatisk til ordren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil tilføje trackingnummeret til.

3. Klik på Tilføj sporing i afsnittet Klargjort.

4. Angiv trackingnummeret for din forsendelse i dialogboksen Rediger sporing.

5. Shopify genkender muligvis formatet for trackingnummeret og vælger et fragtfirma for dig. Hvis det ikke sker, eller hvis valget er forkert, kan du vælge dit fragtfirma fra rullemenuen Fragtfirma.

6. Valgfrit: Hvis du har mere end ét trackingnummer, skal du klikke på Tilføj et andet trackingnummer, og derefter skal du indtaste trackingnummeret.Vigtigt: Alle trackingnumre skal være fra det samme fragtfirma.

7. Hvis dit fragtfirma ikke understøttes fuldt ud af Shopify, eller hvis du vælger Andet i rullemenuen Fragtfirma, kan du angive webadressen til sporing manuelt. Webadressen på ordrestatussiden til at linke til fragtfirmaets sporingsside. Sørg for, at du angiver den komplette webadresse (inklusive tallene), som fragtfirmaet har angivet til sporing af forsendelsen.

8. Valgfrit: Hvis du ikke ønsker, at der sendes en opdatering vedrørende levering, skal du fjerne markeringen af Giv kunden besked via mail.

9. Klik på Gem.