Føj trackingnumre til ordrer

Når du tilføjer et trackingnummer til en ordre, viser kundens ordrestatusside med realtidsopdateringer vedrørende leveringen fra transportfirmaet .

Tilføj et trackingnummer, før du behandler en ordre

Hvis du har et trackingnummer, før du behandler en ordre, kan du tilføje nummeret under behandlingsprocessen. Nummeret inkluderes i den leveringsbekræftelse per e-mail, som sendes til kunden.

Bemærk: Hvis du køber en fragtlabel via Shopify Shipping, og labellen inkluderer tracking, tilføjes et trackingnummer automatisk.

Fremgangsmåde:

Tilføj et trackingnummer, når du har behandlet en ordre

Hvis du modtager et trackingnummer efter behandling af en ordre, kan du føje nummeret til behandlingen. Du kan sende trackingnummeret til din kunde i en leveringsnotifikation via e-mail.

Bemærk: Hvis du har købet en fragtlabel med et trackingnummer via Shopify Shipping, tilføjes trackingnummeret automatisk til ordren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil tilføje trackingnummeret til.

3. Klik på Tilføj tracking i afsnittet Behandlet.

4. Angiv din trackingnummeret for din forsendelse i dialogboksen Rediger tracking.

5. Shopify genkender muligvis formatet for trackingnummeret og vælger et leveringsfirma for dig. Hvis det ikke sker, eller hvis valget er forkert, kan du vælge dit leveringsfirma fra rullemenuen Transportfirma.

6. Hvis dit transportfirma ikke understøttes fuldt ud af Shopify, eller hvis du vælger Andet i rullemenuen Transportfirma, kan du angive webadressen til tracking manuelt. Webadressen på ordrestatussiden til at linke til transportfirmaets trackingside. Sørg for, at du angiver den komplette webadresse (inklusive tallene), som transportfirmaet har angivet til tracking af forsendelsen.

7. Valgfrit: Hvis du ikke ønsker, at der sendes en opdatering vedrørende levering, skal du fjerne markeringen af Send meddelelses-e-mail til kunden.

8. Klik på Gem.