Tilpas ordrestatussiden

Vejledningerne i dette afsnit er avancerede, ikke-understøttede selvstudier, der kun gælder for betalinger, der bruger yderligere scripts til at tilpasse ordrestatussiden. Yderligere scripts, der tilpasser ordrestatussiden, frarådes dog.

Shopejere med Basic-, Shopify- og Advanced-abonnement kan redigere ordrestatussiden ved hjælp af betalings- og kontoeditoren. Shopify Plus-shopejere kan opgradere til betalingsudvidelighed for at redigere ordrestatussiden.