Tilpas ordrestatussiden

Tilpas din ordrestatusside for at vise valgmuligheder og beskeder, der er baseret på din kundes behov.

Tilføj en kundetilmelding til ordreopdateringer

Kunder modtager ordreopdateringer via e-mail eller telefon, afhængigt af oplysningerne de angiver under betalingsprocessen. Du kan aktivere en knap, der giver dine kunder mulighed for at tilmelde sig opdateringerne, efter en ordre er afgivet. Når tilmeldingsknappen er aktiveret, kan kunderne tilføje et telefonnummer eller en e-mailadresse på ordrestatussiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Markér Yderligere kontaktmetode under Kundekontakt.
    Indstilling for tilmelding til ordreopdatering
  3. Klik på Gem.

Oversæt din ordrestatusside

Du har samme kontrol over det sprog, du bruger på ordrestatussiden, som du har over resten af din Shopify-butik. Hvis du oversatte hele dit temasprog, er ordrestatussiden allerede på dit valgte sprog.

Du kan også oversætte din meddelelseslinje, hvis standardteksten ikke passer til din branding. Den første linje på ordrestatussiden "Tak for det, John", kan for eksempel oversættes til "Tak, John!" i stedet.

Følg Ændre ordlyden i temaer for at tilpasse dine oversættelser og ordlyden i tekster. Ordrestatusfelterne findes under fanen Betaling og system fra overskriften Tak i forbindelse med betaling til overskriften Butikkens politikker vedrørende betaling.

Bemærk: Der vises forskellige felter på ordrestatussiden, afhængigt af, om status er bekræftet, på vej, på vej til levering eller leveret.

Tilføj yderligere scripts

Feltet Yderligere scripts anvendes til at indsætte kode i skabelonen til din ordrestatusside. Du kan tilføje en hvilken som helst af følgende:

• HTML - Du kan bruge en hvilken som helst gyldig HTML5-kode, for eksempel script, typografi, iframe og objektelementer.

• Liquid-kode – Du har adgang til Liquid-objekterne checkout og shop. Få mere at vide om deres tilskrivninger under Betalingens objekt og Butikkens objekt.

• Sporingsscript – Du kan tilføje sporingsscripts for at spore henvisninger, investeringsudbytte eller konverteringer.

Eksempler på tilpasninger ved anvendelse af yderligere scripts

Her er nogle eksempler på tilpasninger, der anvender feltet Yderligere scripts:

Adgang til de yderligere scripts

Rediger filen checkout.liquid

Hvis du har et Shopify Plus-abonnement, får du adgang til layoutet checkout.liquid og ressourcefilen checkout.scss.liquid, hvilket giver dig fuld kontrol til at foretage avancerede tilpasninger til betalingsoplevelsen.