Mukauta tilauksen tila -sivua

Mukauta tilauksen tila -sivu näyttämään valinnat ja viestit asiakkaan tarpeiden mukaan.

Asiakkaan tilauspäivitysten valintamahdollisuuden lisääminen

Asiakkaat saavat tilauspäivitykset sähköpostitse tai puhelimitse riippuen siitä, mitä tietoja he antavat kassalla. Voit ottaa käyttöön painikkeen, jonka avulla asiakkaat voivat halutessaan saada tilauspäivitykset tilauksen tehtyään. Kun valintapainike on otettu käyttöön, asiakkaat voivat lisätä puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tilauksen tila -sivulle.

Tee näin:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta Asetukset > Kassa.
  2. Valitse Asiakaskontakti > Kassa ja sitten puhelin ja sähköposti ‑vaihtoehto tai vain sähköposti ‑vaihtoehto.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehdot Toimituspäivitysten saamiseksi ‑kohdasta.
  4. Klikkaa Tallenna.

Tilauksen tila -sivun kääntäminen

Voit hallita tilauksen tila -sivun kieltä samalla tavalla kuin muuallakin Shopify-kaupassasi. Jos olet kääntänyt koko teeman sisällön, tilauksen tila -sivu näkyy jo valitsemallasi kielellä.

Voit kääntää viestisi myös rivi riviltä, jos oletusteksti ei sovi brändillesi. Esimerkiksi tilauksen tila -sivun ensimmäisellä rivillä lukee "Kiitos, Janne", mutta se voitaisiin kääntää muotoon "Kiitos Janne!".

Muokkaa käännöksiä ja sanamuotoja teemojen sanamuotoa muuttamalla. Tilauksen tila-kentät sijaitsevat Kassa ja järjestelmä -välilehdellä kohtien Kassavaiheen kiitokset ja Kaupan käytännöt kassalla välissä.

Lisää lisäkomentosarjoja

Lisäkomentosarjat-ruudun avulla voit lisätä koodia tilauksen tila -sivun malliin. Voit lisätä mitä tahansa seuraavista:

• HTML – Voit käyttää mitä tahansa kelvollista HTML5-koodia, kuten komentosarjaa, tyyliä tai iframe- ja objektielementtejä.

• Liquid-koodi - Sinulla on pääsy Liquid-objekteihin checkout ja shop. Lue lisää niiden ominaisuuksista kohdissa kassaobjekti ja kauppaobjekti.

• Seurantakomentosarjat - Voit lisätä seurantakomentosarjoja seurataksesi suosituksia, pääoman tuottoa tai konversioita.

Esimerkkejä mukautuksista, joissa käytetään lisäkomentosarjoja

Seuraavassa on esimerkkejä muokkauksista, joissa käytetään Lisäkomentosarjat-kenttää:

Pääsy lisäkomentosarjoihin

Checkout.liquid-tiedoston muokkaaminen

Jos käytössäsi on Shopify Plus -sopimus, checkout.liquid-asettelutiedosto antaa sinulle täydet oikeudet tehdä lisämukautuksia kassalle maksuun.