Mukauta tilauksen tila -sivua

Mukauta tilauksen tila -sivu näyttämään valinnat ja viestit asiakkaan tarpeiden mukaan.

Asiakkaan tilauspäivitysten valintamahdollisuuden lisääminen

Asiakkaat saavat tilauspäivitykset sähköpostitse tai puhelimitse riippuen siitä, mitä tietoja he antavat kassalla. Voit ottaa käyttöön painikkeen, jonka avulla asiakkaat voivat halutessaan saada tilauspäivitykset tilauksen tehtyään. Kun valintapainike on otettu käyttöön, asiakkaat voivat lisätä puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tilauksen tila -sivulle.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta Asetukset > Maksu kassalle.
  2. Valitse Yhteydenotto asiakkaaseen -osiossa Muu yhteydenottotapa.
    Tilauspäivitysten valinta-asetus
  3. klikkaa Tallenna.

Tilauksen tila -sivun kääntäminen

Voit päättää kielestä tilauksen tila -sivulla samoin kuin muuallakin Shopify-kaupassasi. Jos olet kääntänyt koko teeman sisällön, tilauksen tila -sivu näkyy jo valitsemallasi kielellä.

Voit kääntää viestisi myös rivi riviltä, jos oletusteksti ei sovi brändillesi. Esimerkiksi tilauksen tila -sivun ensimmäisellä rivillä lukee "Kiitos, Janne", mutta se voitaisiin kääntää muotoon "Kiitos Janne!".

Muokkaa käännöksiä ja sanamuotoja teemojen sanamuotoa muuttamalla. Tilauksen tila-kentät sijaitsevat Kassa ja järjestelmä -välilehdellä kohtien Kassalle maksun kiitokset ja Kaupan kassalle maksua koskevat käytännöt välissä.

Lisää lisäkomentosarjoja

Lisäkomentosarjat-ruudun avulla voit lisätä koodia tilauksen tila -sivun malliin. Voit lisätä mitä tahansa seuraavista:

• HTML – Voit käyttää mitä tahansa kelvollista HTML5-koodia, kuten komentosarjaa, tyyliä tai iframe- ja objektielementtejä.

• Liquid-koodi - Sinulla on pääsy Liquid-objekteihin checkout ja shop. Lue lisää niiden ominaisuuksista kohdissa Kassaobjekti ja Kauppaobjekti.

• Seurantakomentosarjat - Voit lisätä seurantakomentosarjoja seurataksesi suosituksia, pääoman tuottoa tai konversioita.

Esimerkkejä mukautuksista, joissa käytetään lisäkomentosarjoja

Seuraavassa on esimerkkejä muokkauksista, joissa käytetään Lisäkomentosarjat-kenttää:

Pääsy lisäkomentosarjoihin

Checkout.liquid-tiedoston muokkaaminen

Jos sinulla on Shopify Plus -sopimus, checkout.liquid-asettelu ja checkout.scss.liquid-sisältötiedosto ovat käytettävissäsi ja sinulla on täydet oikeudet tehdä lisämukautuksia kassalle maksuun.