Näytä sisältö asiakkaan sijaintien mukaan

Voit lisätä tilauksen tila -sivulle mukautetun viestin, joka näytetään asiakkaille vain, jos heidän toimitusosoitteensa on tietyllä alueella. Voit esimerkiksi näyttää viestin vain asiakkaille, jotka asuvat Helsingissä. Voit määrittää niin monta paikkaa kuin haluat.

Toimintovaiheet:

1. Liitä Lisäkomentosarjat-tekstiruutuun seuraava esimerkkikoodi:
{% if checkout.shipping_address.country_code == 'US' and checkout.shipping_address.province_code == 'NY' %}
<script type="text/javascript">
  var customMessage = document.createElement("div");
  customMessage.innerHTML = '<div class="section" style="padding-top: 3em"><div class="content-box"><div class="content-box__row"><p class="os-step__description">TYPE YOUR CUSTOM MESSAGE HERE.</p></div></div></div>';
  console.log(document.querySelector("[data-order-summary-section=payment-lines]"));
  document.querySelector("[data-order-summary-section=payment-lines]").before(customMessage);
</script>
{% endif %}
  1. Muokkaa koodia sen mukaan, missä asiakkaiden täytyy olla, jotta he saavat mukautetun viestin. Tätä varten sinun täytyy muokata maa- ja osavaltiolyhenteitä Liquid {% if %} -lausekkeen sisällä koodilohkon yläosassa. Yläpuolella olevan esimerkin viesti on asetettu näkymään vain asiakkaille, jotka asuvat Yhdysvaltojen New Yorkissa.

- Jos haluat näyttää viestin asiakkaille toisessa osavaltiossa, korvaa NY haluamasi osavaltion lyhenteellä. Yhdysvaltojen osavaltioiden postilyhenteet voit tarkistaa USPS:n laatimasta osavaltioiden lyhenneluettelosta. - Jos haluat näyttää viestin asiakkaille New Yorkissa ja lisäksi toisessa osavaltiossa, lisää and checkout.shipping_address.province_code == 'XX', jossa XX on valitsemasi osavaltion lyhenne. Voit lisätä osavaltioita toistamalla tämän vaiheen. - Jos haluat näyttää viestin asiakkaille toisessa maassa, korvaa US haluamasi maan lyhenteellä. Sinun täytyy myös korvata NY uuden maan osavaltion tai provinssin lyhenteellä. Jos et halua määrittää osavaltiota, poista seuraava: and checkout.shipping_address.province_code == 'NY'.

Lisätietoja Liquidif-lausekkeiden kirjoittamisesta saat Liquid-viitteestä toimoinnonkulkutunnisteissa.

1. Tee testitilaus katsoaksesi tulosta tilauksen tila -sivulla.