Näytä sisältö asiakkaan sijaintien mukaan

Voit lisätä tilauksen tilasivulle mukautetun viestin, joka näytetään asiakkaille vain, jos heidän toimitusosoitteensa on tietyllä alueella. Voit esimerkiksi näyttää viestin vain asiakkaille, jotka asuvat Helsingissä. Voit määrittää niin monta paikkaa kuin haluat.

Toimintovaiheet:

1. Liitä Lisäkomentosarjat-tekstiruutuun seuraava esimerkkikoodi:
{% if checkout.shipping_address.country_code == 'US' and checkout.shipping_address.province_code == 'NY' %}
<script type="text/javascript">
  var customMessage = document.createElement("div");
  customMessage.innerHTML = '<div class="section" style="padding-top: 3em"><div class="content-box"><div class="content-box__row"><p class="os-step__description">TYPE YOUR CUSTOM MESSAGE HERE.</p></div></div></div>';
  console.log(document.querySelector("[data-order-summary-section=payment-lines]"));
  document.querySelector("[data-order-summary-section=payment-lines]").before(customMessage);
</script>
{% endif %}
  1. Muokkaa koodia sen mukaan, missä asiakkaiden täytyy olla, jotta he saavat mukautetun viestin. Tätä varten sinun täytyy muokata maa- ja osavaltiolyhenteitä Liquid {% if %} -lausekkeen sisällä koodilohkon yläosassa. Yläpuolella olevan esimerkin viesti on asetettu näkymään vain asiakkaille, jotka asuvat Yhdysvaltojen New Yorkissa.

- Jos haluat näyttää viestin asiakkaille toisessa osavaltiossa, korvaa NY haluamasi osavaltion lyhenteellä. Yhdysvaltojen osavaltioiden postilyhenteet voit tarkistaa USPS:n laatimasta osavaltioiden lyhenneluettelosta. - Jos haluat näyttää viestin asiakkaille New Yorkissa ja lisäksi toisessa osavaltiossa, lisää and checkout.shipping_address.province_code == 'XX', jossa XX on valitsemasi osavaltion lyhenne. Voit lisätä osavaltioita toistamalla tämän vaiheen. - Jos haluat näyttää viestin asiakkaille toisessa maassa, korvaa US haluamasi maan lyhenteellä. Sinun täytyy myös korvata NY uuden maan osavaltion tai provinssin lyhenteellä. Jos et halua määrittää osavaltiota, poista seuraava: and checkout.shipping_address.province_code == 'NY'.

Lisätietoja Liquidif-lausekkeiden kirjoittamisesta saat Liquid-viitteestä toimoinnonkulkutunnisteissa.

1. Tee testitilaus, jotta voit tarkastella tuloksia tilauksen tilasivulla.