Vis innhold basert på kundenes posisjoner

Du kan legge til en egendefinert melding til siden for bestillingsstatus som kun vises for kunder med fraktadresse i en bestemt region. Du kan for eksempel velge å vise en melding kun til kunder som bor i New York i USA. Du kan angi så mange steder du vil.

Steg:

1. I Ytterligere skript-tekstboksen limer du inn følgende eksempelkode:
<script>
{% if checkout.shipping_address.country_code == 'US' and checkout.shipping_address.province_code == 'NY' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
    '<h2>YOUR TITLE HERE</h2>',
    '<p>YOUR MESSAGE HERE</p>'
    )
{% endif %}
</script>
  1. Rediger koden for å angi hvor kunder må være for å kunne motta den egendefinerte meldingen. For å gjøre dette må du redigere land- og statsforkortelsene i setningen {% if %} i Liquid øverst i kodeblokken. Meldingen i eksempelet over er satt til å vises for kunder som bor i New York, USA.

2. Legg inn en testbestilling for å vise resultatene på siden for bestillingsstatus.