JavaScript-ressurs for bestillingsstatus

Du kan legge til tilpasset innhold på siden med bestillingsstatus ved hjelp av JavaScript-ressursen Shopify.Checkout.OrderStatus for bestillingsstatus, som følgende eksempler: – merknader for bestemte produkter – instruksjoner for individuelle fraktmetoder – nedlastingskoblinger til digitale produkter

Gå til Innstillinger > Kasse for å legge til denne Javascript-ressursen fra Shopify-administrator. Bla ned til seksjonen Bestillingsstatusside, og legg deretter til Javascript-ressursen i boksen Ytterligere skript.

Denne JavaScript-ressursen kan også åpnes gjennom ScriptTag.

Slik fungerer det

Shopify.Checkout.OrderStatus inneholder en funksjon for å generere nytt innhold:

addContentBox(params)

Denne funksjonen legger til en innholdsboks der hver parameter som inngår i funksjonen gjengis som en egen rad.

HTML5 støttes inni funksjonen og du kan bruke liquid utenfor funksjonen.

Eksempel

Du kan legge til innhold når en bestemt fraktmetode er brukt. Denne koden legger til butikkens åpningstider på bestillingsstatussiden når en kunde velger fraktmetoden for henting i butikk.

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>