Legg til sporingsnummer i bestillinger

Når du legger til et sporingsnummer i en bestilling, viser kundens side for bestillingsstatus fraktoppdateringer i sanntid fra budfirmaet.

Legg til sporingsnumre før du oppfyller en bestilling

Hvis du har et sporingsnummer før du oppfyller en bestilling, kan du legge til nummeret i løpet av oppfyllelsesprosessen. Nummeret er inkludert i e-postbekreftelsen for leveringen som sendes til kunden.

Steg:

Legg til sporingsnumre etter at du har oppfylt en bestilling

Hvis du mottar et sporingsnummer etter å ha oppfylt en bestilling, kan du legge til nummeret til oppfyllelsen. Du kan sende sporingsnummeret til kunden din i et e-postvarsel.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.

2. Klikk på ordrenummeret for bestillingen du vil legge til et sporingsnummer for.

3. I Oppfylt-delen klikker du Legg til sporing.

4. I Rediger sporing-dialogboksen angir du leveringens sporingsnummer.

5. Shopify kan kjenne igjen sporingsnummerets format og velge et budfirma for deg. Hvis dette ikke skjer, eller hvis det velges feil, må du selv velge budfirmaet fra rullegardinmenyen Budfirma.

6. Valgfritt: Hvis du har mer enn ett sporingsnummer, kan du klikke på Legg til et annet sporingsnummer og deretter angi sporingsnummeret. Viktig: Alle sporingsnumre må komme fra samme transportør.

7. Hvis budfirmaet ikke støttes fullt ut av Shopify, eller hvis du velger Annet fra rullegardinmenyen Budfirma, kan du angi nettadressen for sporing manuelt. Nettadressen brukes på siden for bestillingsstatus for å koble til budfirmaets sporingsside. Sørg for at du skriver inn hele nettadressen (inkludert sifrene) som budfirmaet har oppgitt for å spore forsendelsen.

8. Valgfritt: Hvis du ikke vil sende en fraktoppdatering, fjerner du avmerkingen Send e-postvarsel til kunden.

9. Klikk på Lagre.