Lisää seurantanumerot tilauksiin

Kun lisäät tilaukseen seurantanumeron, kuljetusliikkeen reaaliaikaiset toimituspäivitykset tulevat näkyviin asiakkaan tilauksen tilasivulla.

Seurantanumeroiden lisääminen ennen tilauksen huolintaa

Jos sinulla on seurantanumero ennen tilauksen huolitsemista, voit lisätä numeron huolintaprosessin aikana. Numero sisältyy asiakkaalle lähetettävään toimitusvahvistussähköpostiviestiin.

Toimintovaiheet:

Seurantanumeroiden lisääminen tilauksen huolinnan jälkeen

Jos saat seurantanumeron tilauksen huolinnan suorittamisen jälkeen, voit lisätä numeron huolintaan. Voit lähettää seurantanumeron asiakkaallesi sähköpostitse lähetettävässä toimitusilmoituksessa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. klikkaa sen tilauksen tilausnumeroa, johon haluat lisätä seurantanumeron.

3. klikkaa Huolittu-kohdasta Lisää seuranta.

4. Anna Muokkaa seurantaa -valintaikkunassa lähetyksen seurantanumero.

5. Shopify saattaa tunnistaa seurantanumeron muodon ja valita kuljetusliikkeen puolestasi. Jos näin ei tapahdu tai jos se valitsee väärin, valitse haluamasi vaihtoehto Kuljetusliike-pudotusvalikosta.

6. Jos Shopify ei täysin tue kuljetusliikettäsi tai jos valitset Kuljetusliike-pudotusvalikosta Muu, voit syöttää seurannan URL-osoitteen manuaalisesti. Tätä URL-osoitetta käytetään tilauksen tilasivulla linkkinä kuljetusliikkeen seurantasivulle. Varmista, että syötät koko URL-osoitteen (mukaan lukien kaikki merkit), jonka kuljetusliike on toimittanut lähetyksen seurantaa varten.

7. Valinnainen: Jos et halua lähettää toimituspäivitystä, poista valinta ruudusta Lähetä ilmoitus sähköpostitse asiakkaalle.

8. klikkaa Tallenna.