Lisää seurantanumerot tilauksiin

Kun lisäät tilaukseen seurantanumeron, kuljetuspalvelun reaaliaikaiset toimituspäivitykset tulevat näkyviin asiakkaan tilauksen tila -sivulla.

Lisää seurantanumerot ennen tilauksen jakelua

Jos sinulla on seurantanumero ennen tilauksen jakelemista, voit lisätä numeron jakeluprosessin aikana. Numero sisältyy asiakkaalle lähetettävään toimitusvahvistussähköpostiviestiin.

Tee näin:

Lisää seurantanumerot tilauksen jakelun jälkeen

Jos saat seurantanumeron tilauksen jakelun suorittamisen jälkeen, voit lisätä numeron jakeluun. Voit lähettää seurantanumeron asiakkaallesi sähköpostitse lähetettävässä toimitusilmoituksessa.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Klikkaa sen tilauksen tilausnumeroa, johon haluat lisätä seurantanumeron.

3. klikkaa jaeltu-kohdasta Lisää seuranta.

4. Anna Muokkaa seurantaa -valintaikkunassa lähetyksen seurantanumero.

5. Shopify saattaa tunnistaa seurantanumeron muodon ja valita kuljetuspalvelun puolestasi. Jos näin ei tapahdu tai jos se valitsee väärin, valitse haluamasi vaihtoehto Kuljetuspalvelu-pudotusvalikosta.

6. Valinnainen: jos sinulla on useampi kuin yksi seurantanumero, napsauta Lisää toinen seurantanumero ja anna sitten seurantanumero. Tärkeää: kaikkien seurantanumeroiden on oltava samalta kuljetuspalvelulta.

7. Jos Shopify ei täysin tue kuljetuspalveluasi tai valitset Kuljetuspalvelu-pudotusvalikosta Muu, voit syöttää seurannan URL-osoitteen manuaalisesti. Tätä URL-osoitetta käytetään tilauksen tila -sivulla linkkinä kuljetuspalvelun seurantasivulle. Varmista, että syötät koko URL-osoitteen (mukaan lukien kaikki merkit), jonka kuljetuspalvelu on toimittanut lähetyksen seurantaa varten.

8. Valinnainen: Jos et halua lähettää toimituspäivitystä, poista valinta ruudusta Lähetä ilmoitus sähköpostitse asiakkaalle.

9. Klikkaa Tallenna.