Lisää seurantanumerot tilauksiin

Kun lisäät tilaukseen seurantanumeron, kuljetusliikkeen reaaliaikaiset toimituspäivitykset tulevat näkyviin asiakkaan tilauksen tila -sivulla.

Seurantanumeroiden lisääminen ennen tilauksen jakelua

Jos sinulla on seurantanumero ennen tilauksen jakelemista, voit lisätä numeron jakeluprosessin aikana. Numero sisältyy asiakkaalle lähetettävään toimitusvahvistussähköpostiviestiin.

Toimintovaiheet:

Seurantanumeroiden lisääminen tilauksen jakelun jälkeen

Jos saat seurantanumeron tilauksen jakelun suorittamisen jälkeen, voit lisätä numeron jakeluan. Voit lähettää seurantanumeron asiakkaallesi sähköpostitse lähetettävässä toimitusilmoituksessa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa sen tilauksen tilausnumeroa, johon haluat lisätä seurantanumeron.

3. klikkaa jaeltu-kohdasta Lisää seuranta.

4. Anna Muokkaa seurantaa -valintaikkunassa lähetyksen seurantanumero.

5. Shopify saattaa tunnistaa seurantanumeron muodon ja valita kuljetusliikkeen puolestasi. Jos näin ei tapahdu tai jos se valitsee väärin, valitse haluamasi vaihtoehto Kuljetusliike-pudotusvalikosta.

6. Jos Shopify ei täysin tue kuljetusliikettäsi tai valitset Kuljetusliike-pudotusvalikosta Muu, voit syöttää seurannan URL-osoitteen manuaalisesti. Tätä URL-osoitetta käytetään tilauksen tila -sivulla linkkinä kuljetusliikkeen seurantasivulle. Varmista, että syötät koko URL-osoitteen (mukaan lukien kaikki merkit), jonka kuljetusliike on toimittanut lähetyksen seurantaa varten.

7. Valinnainen: Jos et halua lähettää toimituspäivitystä, poista valinta ruudusta Lähetä ilmoitus sähköpostitse asiakkaalle.

8. Klikkaa Tallenna.