Tilpasse siden for bestillingsstatus

Tilpass siden for bestillingsstatus for å vise alternativer og meldinger basert på kundens behov.

Legg til en kundeaksept for bestillingsoppdateringer

Kundene mottar bestillingsoppdateringer per e-post eller telefon avhengig av hvilken informasjon de angir i kassen. Du kan aktivere en knapp for å gi kundene muligheten til å melde seg på bestillingsoppdateringer når en bestilling er lagt inn. Etter aktivering kan kundene legge til et telefonnummer eller en e-postadresse på siden for bestillingsstatus.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Under Kundekontakt merker du av for Ytterligere kontaktmetode.
    Innstillinger for påmelding til bestillingsoppdateringer
  3. Klikk på Lagre.

Oversette siden for bestillingsstatus

Du har samme kontroll over språket som brukes på siden for bestillingsstatus som du har over resten av Shopify-butikken. Hvis du har oversatt hele temaspråket, er siden for bestillingsstatus allerede i det valgte språket.

Du kan også oversette meldingen linje for linje dersom standardteksten ikke passer til merkevaren din. For eksempel: Første linje på siden for bestillingsstatus, som er «Tusen takk, John», kan oversettes til «Takk, John!»

Følg Endre ordlyden i temaer for å tilpasse oversettelser og ordlyden. Feltene for bestillingsstatus er under Kasse og system-fanen fra overskriften Takk i kassen til overskriften Butikkretningslinjer i kassen.

Legg til ytterligere skript

Ytterligere skript-boksen brukes til å angi koden i malen for siden for bestillingsstatus. Du kan legge til hvilke som helst av følgende:

• HTML – Du kan bruke en gyldig HTML5-kode, for eksempel skript-, stil-, iframe- og objektelementer.

• Liquid-kode - Du har tilgang til Liquid-objektene checkout og shop. For å lære mer om attributene deres, kan du se checkout-objektet og shop-objektet.

• Sporingsskript - Du kan legge til sporingsskript for å spore henvisninger, avkastning på investeringer eller konverteringer.

Eksempeltilpasninger ved bruk av ytterligere skript

Her er noen eksempeltilpasninger som bruker Ytterligere skript-feltet:

Tilgang til ytterligere skript

Rediger checkout.liquid-filen

Hvis du har et Shopify Plus-abonnent, får du tilgang til checkout.liquid-layout- og checkout.scss.liquid-eiendelsfilene som gir deg full kontroll slik at du kan gjøre avanserte tilpasninger til kasseopplevelsen.