Tilpasse siden for bestillingsstatus

Tilpass siden for bestillingsstatus for å vise alternativer og meldinger basert på kundens behov.

Legg til en kundeaksept for bestillingsoppdateringer

Kundene mottar bestillingsoppdateringer per e-post eller telefon avhengig av hvilken informasjon de angir i kassen. Du kan aktivere en knapp for å gi kundene muligheten til å melde seg på bestillingsoppdateringer når en bestilling er lagt inn. Etter aktivering kan kundene legge til et telefonnummer eller en e-postadresse på siden for bestillingsstatus.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Under Kundekontakt > For å betale velger du telefon- og e-postalternativet, eller velger alternativet for bare e-post.
  3. Merk av for alternativene du ønsker under For å motta fraktoppdateringer.
  4. Klikk på Lagre.

Oversette siden for bestillingsstatus

Du har samme kontroll over språket som brukes på siden for bestillingsstatus som du har over resten av Shopify-butikken. Hvis du har oversatt hele temaspråket, er siden for bestillingsstatus allerede i det valgte språket.

Du kan også oversette meldingen linje for linje dersom standardteksten ikke passer til merkevaren din. For eksempel: Første linje på siden for bestillingsstatus, som er «Tusen takk, John», kan oversettes til «Takk, John!»

Følg Endre ordlyden i temaer for å tilpasse oversettelser og ordlyden. Feltene for bestillingsstatus er under Kasse og system-fanen fra overskriften Takk i kassen til overskriften Butikkretningslinjer i kassen.

Legg til ytterligere skript

Ytterligere skript-boksen brukes til å angi koden i malen for siden for bestillingsstatus. Du kan legge til hvilke som helst av følgende:

• HTML – Du kan bruke en gyldig HTML5-kode, for eksempel skript-, stil-, iframe- og objektelementer.

• Liquid-kode - Du har tilgang til Liquid-objektene checkout og shop. For å lære mer om attributene deres, kan du se checkout-objektet og shop-objektet.

• Sporingsskript - Du kan legge til sporingsskript for å spore henvisninger, avkastning på investeringer eller konverteringer.

Eksempeltilpasninger ved bruk av ytterligere skript

Her er noen eksempeltilpasninger som bruker Ytterligere skript-feltet:

Tilgang til ytterligere skript

Rediger checkout.liquid-filen

Hvis du har Shopify Plus-abonnementet får du tilgang til checkout.liquid-layoutfilen, som gir deg full kontroll til å gjøre avanserte tilpasninger av kasseopplevelsen.