Vis innhold basert på leveringsmetode

Finn ut hvordan du bruker en betingelse med variabelen checkout.shipping_method.title.

Du kan for eksempel ha et lokalt hentealternativ for kunder som bor nær den fysiske butikken din. Du kan oppgi adressen til butikken på siden for bestillingsstatus hvis vedkommende velger «lokalt hentealternativ».

Steg:

1. Bla ned til Ytterligere skript-delen.

2. Kopier følgende kode til utklippstavlen (command + c på Mac, ctrl + c på PC).

<script>
    // DEBUG {{ checkout.shipping_method.title }} has been used
    {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
      Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
        `<p>Okay, we're ready for you to collect your products from 17 Mapple Crescent, Toronto. Our store is open 9:00 to 5:00 every day.</p>`
      )
    {% endif %}
  </script>
  1. Lim koden inn i Ytterligere skript-boksen. (command + v på Mac, ctrl + v på PC)

2. Utfør en testbestilling for å vise siden for bestillingsstatus.