Inhoud weergeven op basis van een verzendmethode

Ontdek hoe u een voorwaardelijk met de variabele kunt gebruiken checkout.shipping_method.title .

U hebt bijvoorbeeld een optie voor lokaal ophalen dicht genoeg bij uw fysieke winkel. U kunt hen het winkeladres van uw winkel op de bestelstatuspagina geven als ze de optie "lokaal ophaalmoment" selecteren.

Stappen:

1. Scrol omlaag naar het gedeelte Aanvullende scripts.

2. Kopieer de volgende code naar uw klembord (Command + c op een Mac, Ctrl + c op een pc).

<script>
    // DEBUG {{ checkout.shipping_method.title }} has been used
    {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
      Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
        `<p>Okay, we're ready for you to collect your products from 17 Mapple Crescent, Toronto. Our store is open 9:00 to 5:00 every day.</p>`
      )
    {% endif %}
  </script>
  1. Plak de code in het vak Aanvullende scripts (Command + v op een Mac, Ctrl + v op een pc).

2. Voer een testbestelling uit om uw bestelstatuspagina weer te geven.