Meldingen

Je winkel is voorzien van e-mailtemplates die je kunt aanpassen met je logo en merkaccentkleur. Je kunt e-mailmeldingen naar jezelf, je medewerkers of je klanten laten sturen.

Je winkel kan gebruikmaken van sms-meldingen om bestellingen te bevestigen wanneer je vestigingsadres in een van de volgende landen is:

• Australië
  • Brazilië
  • Canada
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Ierland
  • India
  • Italië
  • Japan
  • Nieuw Zeeland
  • Spanje
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Meer informatie over sms-meldingen.

Je kunt de meldingen van je winkel bekijken en bewerken in de sectie Meldingen van het Shopify-beheercentrum.

Meldingen worden geactiveerd door specifieke gebeurtenissen in je winkel en het Shopify-beheercentrum. Hier zijn enkele voorbeelden van gebeurtenissen en meldingen:

• Een klant plaatst een bestelling en de melding Bestelbevestiging wordt naar de klant gestuurd.
  • Je handelt een bestelling af en de melding Verzendbevestiging wordt naar een klant gestuurd.
  • Je betaalt een bestelling terug en de melding Terugbetaling van bestelling wordt naar een klant gestuurd.

De e-mailmeldingen van je winkel naar klanten worden door de volgende bekende e-mailclients ondersteund:

• Apple Mail 8 en 9
  • Outlook 2007 en later
  • Thunderbird
  • iOS Mail voor iPad en iPhone
  • Gmail op Android
  • AOL Mail
  • Gmail (web-app)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com

Als je het Shopify Plus-abonnement hebt, kun je contact opnemen met Shopify Support als je specifieke e-mail- en sms-meldingen in je winkel wil uitschakelen.