JavaScript-asset voor bestelstatus

Je kunt JavaScript toevoegen aan de bestelstatuspagina van je kassa met behulp van het vak aanvullende scripts in je Shopify-beheercentrum.

Het JavaScript-asset Shopify.Checkout.OrderStatus kan worden gebruikt om diverse typen content aan je bestelstatuspagina toe te voegen, waaronder:

• opmerkingen over specifieke producten
  • instructies voor afzonderlijke verzendmethoden
  • links voor het downloaden van digitale producten.

Dit JavaScript-asset is ook toegankelijk via ScriptTag.

Zo werkt het

Shopify.Checkout.OrderStatus bevat een functie voor het genereren van nieuwe inhoud:

addContentBox(params)

Met deze functie wordt een contentvak toegevoegd waarbij elke parameter die aan de functie wordt doorgegeven, als een afzonderlijke rij wordt weergegeven.

HTML5 wordt binnen de functie ondersteund en je kunt Liquid buiten de functie gebruiken.

Voorbeeld

Je kunt content toevoegen als een bepaalde verzendmethode wordt gebruikt:

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>