Tilauksen tilan JavaScript-ominaisuus

Voit lisätä JavaScriptin kassalla maksusi tilauksen tila -sivulle käyttämällä Shopify adminin Lisäkomentosarjat-ruutua.

JavaScript-ominaisuutta Shopify.Checkout.OrderStatus voidaan käyttää monenlaisen sisällön lisäämiseen tilauksen tila -sivulle, mukaan lukien:

• tiettyjä tuotteita koskevat huomautukset
  • yksittäisiä toimitustapoja koskevat ohjeet
  • digitaalisten tuotteiden latauslinkit.

Tähän JavaScript-ominaisuuteen pääset myös ScriptTagin kautta.

Toiminta

Shopify.Checkout.OrderStatus sisältää toiminnon uuden sisällön muodostamiseksi:

addContentBox(params)

Tämä toiminto lisää sisältöruudun, jossa jokainen toimintoon siirretty parametri esitetään erillisenä rivinä.

Toiminnon sisällä tuetaan HTML5:tä, ja toiminnon ulkopuolella voit käyttää Liquidia.

Esimerkki

Voit lisätä sisältöä, kun tiettyä toimitustapaa on käytetty:

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>