Tilauksen tilan JavaScript-ominaisuus

Voit lisätä tilauksen tila -sivulle mukautettua sisältöä, jossa on tilauksen tilan Shopify.Checkout.OrderStatus JavaScript-resurssi. Esimerkkejä: – tiettyjen tuotteiden kommentit – yksittäisten toimitustapojen ohjeet – digitaalisten tuotteiden latauslinkit

Jos haluat lisätä tämän Javascript-resurssin Shopify Administa, siirry kohtaan Asetukset > Kassa. Vieritä alas tilauksen tila -sivun osioon ja lisää sitten JavaScript-resurssi Lisäkomentosarjat-ruutuun.

Tähän JavaScript-ominaisuuteen pääset myös ScriptTagin kautta.

Toiminta

Shopify.Checkout.OrderStatus sisältää toiminnon uuden sisällön muodostamiseksi:

addContentBox(params)

Tämä toiminto lisää sisältöruudun, jossa jokainen toimintoon siirretty parametri esitetään erillisenä rivinä.

Toiminnon sisällä tuetaan HTML5:tä, ja toiminnon ulkopuolella voit käyttää liquidia.

Esimerkki

Voit lisätä sisältöä, kun tiettyä toimitustapaa on käytetty. Tämä koodi lisää kaupan aukioloajat tilauksen tila -sivulle, kun asiakas valitsee toimitustavaksi noudon kaupasta.

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>