Näytä sisältö toimitustavan mukaan

Voit käyttää ehdollista komentosarjaa muuttujan checkout.shipping_method.title yhteydessä, jotta sisältö näytetään tilauksen tila -sivulla, kun tilauksessa on käytetty tiettyä toimitustapaa.

Sinulla voi esimerkiksi olla paikallinen noutovaihtoehto asiakkaille, jotka asuvat tarpeeksi lähellä kivijalkakauppaasi.Voit antaa heille kauppasi osoitteen tilauksen tila ‑sivulla, jos he valitsevat paikallinen nouto ‑vaihtoehdon.