Näytä sisältö toimitustavan mukaan

Voit käyttää ehdollista komentosarjaa muuttujan checkout.shipping_method.title yhteydessä, jotta sisältö näytetään tilauksen tila -sivulla, kun tilauksessa on käytetty tiettyä toimitustapaa.

Sinulla voi esimerkiksi olla nouto myymälästä asiakkaille, jotka asuvat tarpeeksi lähellä kivijalkakauppaasi. Voit antaa heille kauppasi jälleenmyyntiosoitteen tilauksen tila ‑sivulla, jos he valitsevat nouto myymälästä ‑vaihtoehdon.