Vis indhold baseret på kundernes lokationer

Du kan føje en tilpasset besked til ordrestatussiden, der kun vises for kunder med leveringsadresser i et bestemt område. Du kan f.eks. vælge kun at vise en besked til kunder, der bor i New York, USA. Du kan angive så mange lokationer, som du vil.

Fremgangsmåde:

1. Indsæt følgende eksempelkode i tekstfeltet Yderligere scripts:
{% if checkout.shipping_address.country_code == 'US' and checkout.shipping_address.province_code == 'NY' %}
<script type="text/javascript">
  var customMessage = document.createElement("div");
  customMessage.innerHTML = '<div class="section" style="padding-top: 3em"><div class="content-box"><div class="content-box__row"><p class="os-step__description">TYPE YOUR CUSTOM MESSAGE HERE.</p></div></div></div>';
  console.log(document.querySelector("[data-order-summary-section=payment-lines]"));
  document.querySelector("[data-order-summary-section=payment-lines]").before(customMessage);
</script>
{% endif %}
  1. Rediger koden for at angive, hvor kunderne skal være for at modtage den tilpassede besked. Dette gør du ved at redigere forkortelserne for lande og stater inde i Liquid-erklæringen {% if %} øverst i kodeblokken. Beskeden i eksemplet ovenfor er indstillet til at blive vist for kunder, der bor i New York, USA.

- Du kan vise beskeden til kunder i en anden stat ved at erstatte NY med en statsforkortelse efter eget valg. Du kan finde postforkortelsen, der skal bruges til en amerikansk stat, på denne liste over forkortelser fra USPS. - Hvis du vil vise beskeden til kunder i New York samt en anden stat, skal du tilføje and checkout.shipping_address.province_code == 'XX', hvor XX er den forkortelse af staten, du ønsker. Gentag dette trin for at tilføje flere stater. - Du kan vise beskeden til kunder i et andet land ved at erstatte US med en landeforkortelse efter eget valg. Du skal også udskifte NY med en forkortelse af staten eller provinsen i det nye land. Hvis du foretrækker ikke at angive en bestemt stat, skal du slette følgende: and checkout.shipping_address.province_code == 'NY'.

Du kan finde yderligere vejledning om at skrive Liquid if-erklæringer i Liquid-dokumentationen om Kontrolflow-tags.

1. Afgiv en testordre for at se resultaterne på ordrestatussiden.