Konverteringssporing

Shopifys konverteringsoversigt giver dig et overblik over en kundes tidligere besøg og adfærd op til et køb fra din butik. Konverteringsoversigten vises på siden ordreoplysninger og indeholder en oversigt over:

• kunden samlede antal ordrer fra din butik
  • kundens samlede antal besøg i din butik inden for de seneste 30 dage
  • oprindelsen for kundens første besøg i din butik

Du kan også klikke på Vis konverteringsoplysninger for at se yderligere konverteringsoplysninger for den pågældende kunde:

• kundens samlede antal besøg i din butik
  • det samlede antal dage mellem det første besøg og det seneste besøg
  • en oversigt over kundeaktivitet, herunder besøg mellem det første og det nyeste besøg

Konverteringsoversigt på en side med ordreoplysninger er specifik for den kunde, der har afgivet ordren. Hvis du vil se konverteringsoplysninger for din webshopsalgskanal generelt, skal du bruge webshoppens konverteringsrapport.

Se en ordres konverteringsoversigt

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på et ordrenummer for at se oplysninger om ordren. På ordresiden kan du se et afsnit kaldet Konverteringsoversigt.

3. Klik på Vis konverteringsoplysninger for at få vist konverteringsoplysninger.

Ingen tilgængelige konverteringsoversigt

Der er tilfælde, hvor oplysningerne i konverteringsoversigten ikke er tilgængelig.

Følgende er mulige årsager til en tom konverteringsoversigt:

• Apps og private browsere forhindrer sporing af cookies.
  • Ordren var oprindeligt en ordrekladde.
  • Ordren kom ikke fra dine webshop- eller Hydrogen-salgskanaler.

Se en kundes besøgsdetaljer

Når du for vist en ordres konverteringsoplysninger, kan du få vist besøgsdetaljer ved at klikke på Vis fulde sessioner ud for kundens aktivitet.

Kundens besøgsdetaljer kan inkludere:

Sessionshenvisning

Afsnittet sessionshenvisning giver en generel oversigt over, hvor dine kunder blev henvist fra, hvilken side de landede på, dato og tidspunkt for deres besøg og henvisningskode, hvis en sådan findes.

Appoplysninger

Hvis ordren er en henvisning fra en markedsføringskampagne ved hjælp af en markedsføringsapp, fremgår det af dette afsnit.

UTM-parametre

UTM-parametre er tags, du kan tilføje i slutningen af en webadresse, du kan sende til kunden (for eksempel https://www.yourstorename.com/?utm_source=emailcampaign). Når en kunde klikker på linket, sendes disse tags tilbage til Google Analytics for sporing og rapportering.

Visse markedsføringsapps leveres med forudindstillede parametre. Hvis du bruger Google Ads, kan du automatisk tilføje UTM-parametre til dine webadresser, eller du kan indstille tilpassede parametre ved hjælp af en webadresseværktøj.