Meddelelser

Din butik leveres med mailskabeloner, som du kan tilpasse med dit logo og din brandmarkeringsfarve. Du kan vælge at få mailbeskeder sendt til dig, dine medarbejdere eller dine kunder, afhængigt af indstillingen for dine ordrenotifikationer.

Din butik indeholder sms-meddelelser til ordrebekræftelsesmeddelelser, når din virksomheds adresse er i et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Irland
  • Indien
  • Italien
  • Japan
  • New Zealand
  • Spanien
  • Storbritannien
  • USA

Få mere at vide om Sms-meddelelser.

Du kan se og opdatere din butiks meddelelsesindstillinger på siden med indstillinger for Meddelelser i din Shopify-administrator.

Din butiks meddelelser fra den kunderettede mailadresse understøttes af alle store mailklienter, bl.a.:

• Apple Mail 8 og 9
  • Outlook 2007 og nyere
  • Thunderbird
  • iOS Mail til iPad og iPhone
  • Gmail på Android
  • AOL Mail
  • Gmail (webapp)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com