Meddelelser

Din butik leveres med mailskabeloner, som du kan tilpasse med din logo- og brandmarkeringsfarve. Du kan få mailmeddelelser sendt til dig, dine medarbejdere eller dine kunder.

Din butik indeholder sms-meddelelser til ordrebekræftelsesmeddelelser, når din virksomheds adresse er i et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Irland
  • Indien
  • Italien
  • Japan
  • New Zealand
  • Spanien
  • Storbritannien
  • USA

Få mere at vide om Sms-meddelelser.

Du kan se og redigere din butiks meddelelser i afsnittet Meddelelser i din Shopify-administrator.

Meddelelser udløses af specifikke hændelser i din butik og din Shopify-administrator. Gennemgå følgende eksempler på hændelser og meddelelser:

• En kunde afgiver en ordre, og meddelelsen med ordrebekræftelse sendes til en kunde.
  • Du klargør en ordre, og meddelelsen med leveringsbekræftelse sendes til en kunde.
  • Du refunderer en ordre, og meddelelsen om refusion af ordren sendes til en kunde.

Din butiks mailmeddelelser til kunderne understøttes af følgende store mailklienter:

• Apple Mail 8 og 9
  • Outlook 2007 og nyere
  • Thunderbird
  • iOS Mail til iPad og iPhone
  • Gmail på Android
  • AOL Mail
  • Gmail (webapp)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com

Hvis du har et Shopify Plus-abonnement, kan du kontakte Shopify Support for at slå specifikke mail- og sms-meddelelser fra i din butik.