Aviseringar

Butiken har e-postmallar som du kan anpassa med din logotyp och varumärkets accentfärg. Du kan få e-postaviseringar skickade till dig, din personal eller dina kunder.

Butiken innehåller SMS-aviseringar för orderbekräftelser om företagsadressen ligger i ett av följande länder:

• Australien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Irland
  • Indien
  • Italien
  • Japan
  • Nya Zeeland
  • Spanien
  • Storbritannien
  • USA

Mer information om SMS-aviseringar.

Du kan visa och redigera aviseringarna för butiken i avsnittet Aviseringar i Shopify-admin.

Aviseringar utlöses av specifika händelser i butiken och i Shopify-admin. Granska följande exempel på händelser och aviseringar:

• En kund lägger en order och aviseringen Orderbekräftelse skickas till en kund.
  • Du distribuerar en order och aviseringen Leveransbekräftelse skickas till en kund.
  • Du återbetalar en order och aviseringen Orderåterbetalning skickas till en kund.

Butikens e-postaviseringar till kunder stöds av följande stora e-postklienter:

• Apple Mail 8,9
  • Outlook 2007 och senare
  • Thunderbird
  • iOS Mail för iPad och iPhone
  • Gmail för Android
  • AOL Mail
  • Gmail (webb-app)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com

Om du har planen Shopify Plus kan du kontakta Shopify-supporten för att stänga av specifika e-post- och SMS-aviseringar i butiken.