Aviseringar

Med din butik följer e-postmallar som du kan anpassa med din logotyp och varumärkesaccentfärg. Du kan välja att få e-postmeddelanden skickade till dig, din personal eller dina kunder, beroende på inställningen för dina orderaviseringar.

Din butik innehåller även SMS-aviseringar för meddelanden med orderbekräftelser. Mer information om SMS-aviseringar.

Du kan visa och uppdatera butikens meddelandeinställningar från sidan med inställningar för Meddelanden i din Shopify-admin.

Obs! Om dina kunder eller din personal inte får e-postmeddelanden, be dem kontrollera sin skräppostkorg. Om problemet kvarstår kan du be dem uppge en alternativ e-postadress med en annan e-postleverantör.

Din butiks e-postmeddelanden till kunder stöds av alla större e-postklienter, inklusive:

• Apple Mail 8,9
  • Outlook 2007 och senare
  • Thunderbird
  • iOS Mail för iPad och iPhone
  • Gmail för Android
  • AOL Mail
  • Gmail (webb-app)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com