Webhooks

Webhooks er et værktøj, der bruges til at hente og gemme data fra en bestemt begivenhed. Du kan bruge dem til at oprette en https://webadresse, hvor dataene omkring begivenheden kan gemmes i JSON- eller XML-format. Webhooks bruges almindeligvis til:

• Afgivelse af en ordre
  • Ændring af prisen på et produkt
  • Underretning til din IM-klient eller din personsøger, når du er offline
  • Indsamling af data til datalagring
  • Integration af dit regnskabssoftware
  • Filtrering af varer i ordrer og information til forskellige fragtmænd om ordren
  • Fjernelse af kundedata fra din database, når appen afinstalleres

Bemærk: Du modtager en mail på butiksejerens mailadresse, når en webhook mislykkes. Mailen sendes kun, når den pågældende webhook er oprettet af en app fra Shopify App Store eller af en tilpasset app. Hvis webhook-destinationen gentagne gange returnerer et svar om en ikke-200-status, slettes webhookabonnementet automatisk i din Shopify-administrator.

Opret webhooks

Fremgangsmåde:

1. Rul ned til afsnittet Webhooks.

2. Klik på knappen Opret webhook. Der bør blive vist et nyt vindue.

3. På den første rulleliste skal du vælge "Begivenhed" på følgende liste:

4. Fra den anden rulleliste skal du vælge det format, som du vil have tilsendt disse oplysninger i fra Shopify. De to valgmuligheder er JSON eller XML.

5. Under webadressen skal du angive den webadresse, hvor du vil have gemt dine data. Det er vigtigt at bemærke, at webhooks ikke kan returneres til følgende webadresser:

6. Klik på Tilføj webhook. Din webhook bør nu blive vist i afsnittet "Webhooks".

7. Du har også mulighed for at afprøve din webhook for at sikre dig, at dine ønskede oplysninger sendes til den rigtige webadresse. Det kan du gøre ved at klikke på linket Send testnotifikation. Du skal bekræfte, at det fungerer, på din angivne webadresse.

Slet webhooks

Fremgangsmåde:

1. Rul ned til afsnittet Webhooks.

2. Der bør være et lille papirkurvsikon ud for den webhook, du oprettede.

3. Klik på papirkurvsikonet for at slette webhooken.

Bemærk: Hvis destinationen for webhooken gentagne gange returnerer et svar med en ikke-200-status, slettes abonnementet på webhooken automatisk i din Shopify-administrator.