Webhookit

Webhookit ovat työkalu tietyn tapahtuman tietojen noutamiseen ja tallentamiseen. Niiden avulla voit rekisteröidä https:// -URL-osoitteen, johon tapahtumatiedot voidaan tallentaa JSON- tai XML-muodossa. Webhookeja käytetään yleisesti:

• Tilauksen tekeminen
  • Tuotteen hinnan muuttaminen
  • Ilmoittaminen pikaviestiohjelmasi tai hakulaitteesi ollessa offline-tilassa
  • Tietojen kerääminen tietojen varastointia varten
  • Kirjanpito-ohjelmiston integrointi
  • Tilauskohteiden suodattaminen ja eri lähettäjille tiedottaminen tilauksesta
  • Asiakastietojen poistaminen tietokannasta, kun he poistavat sovelluksesi

Luo webhookeja

Tee näin:

1. Selaa alaspäin WebHooks-osioon.

2. klikkaa Luo webhook -painiketta. Näkyviin tulee uusi ikkuna.

3. Valitse ensimmäisestä alasvetovalikosta "Tapahtuma" seuraavasta luettelosta:

4. Valitse toisesta alasvetovalikosta muoto, jossa haluat Shopifyn lähettävän nämä tiedot. Kaksi vaihtoehtoa ovat JSON tai XML.

5. Kirjoita URL-kohtaan URL-osoite, johon haluat tallentaa tietoja. On tärkeää huomata, että webhookeja ei voida palauttaa seuraavista URL-osoitteista:

6. Klikkaa Lisää webhook. Webhook on nyt näkyvissä Webhookit-osassa.

7. Voit myös kokeilla webhookia varmistamalla, että haluamasi tiedot lähetetään oikeaan URL-osoitteeseen. Voit tehdä tämän klikkaamalla Lähetä testi-ilmoitus -linkkiä. Varmista URL-osoitteessa, jonka olet määrittänyt, että tämä toimii.

Poista webhookit

Tee näin:

1. Selaa alaspäin WebHooks-osioon.

2. Luomasi webhookin vieressä pitäisi olla pieni roskakorikuvake.

3. Poista webhook napsauttamalla roskakorikuvaketta.