Rediger skabeloner til meddelelser

Der er mange skabeloner til meddelelser i din butik. Meddelelserne udløses af hændelser som f.eks. afgivelse af en ny ordre eller behandling af en ordre. De sendes til dig, dine medarbejdere eller dine kunder, afhængigt af hændelsen og dine indstillinger for ordremeddelelser.

Du kan tilpasse dine e-mailmeddelelser ved at tilføje et logo eller ændre farveskemaet for alle skabeloner på én gang. Du kan også redigere indholdet af e-mail- eller sms-meddelelser individuelt.

Føj et logo til dine e-mailskabeloner

Du kan føje et logo til alle dine e-mailskabeloner på én gang:

1. Klik på Tilpas:

2. Tilføj et logo ved at klikke på Vælg fil, finde det og uploade det:

Vælg farver til dine e-mailskabeloner

Du kan ændre farveskemaet i dine e-mailskabeloner:

1. Klik på Tilpas:

2. Skift markeringsfarven i dine e-mails ved at indtaste farvekoden eller klikke på farvevælgeren:

Ændring af sproget i dine e-mailskabeloner

Sproget, som dine e-mailskabeloner vises på, afhænger af sproget i dit tema og eventuelle ændringer, du har foretaget i skabelonerne.

• Hvis du ikke har foretaget nogen ændringer i e-mailskabelonerne, ændres sproget for e-mailskabelonen også, når du skifter sprog for dit tema.
  • Hvis du har foretaget ændringer i både brødteksten og titlen på dine e-mailskabeloner, ændres sproget for e-mailskabelonen ikke, når du ændrer sproget for dit tema.
  • Hvis du kun har foretaget ændringer i titlen på dine e-mailskabeloner, ændres sproget for e-mailskabelonerne ikke, når du ændrer sproget for dit tema.
  • Hvis du kun har foretaget ændringer i brødteksten i dine e-mailskabeloner, vil titlen ændres til det nye sprog for dit tema. Bemærk at sproget i brødteksten i dine e-mailskabeloner ikke ændres.

Tilpas specifikke e-mailskabeloner

Fremgangsmåde:

1. Klik på navnet på den meddelelse, du vil ændre.

2. Du kan redigere feltet E-mailemne og teksten i e-mailen:

3. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du har brug for at nulstille en skabelon til dens standard, skal du klikke på Tilbage til standard under skabeloneditoren.

Eksempel: Føj et momsregistreringsnummer til en faktura

I nogle lande skal dit momsregistreringsnummer muligvis fremgå af kundefakturaer eller andre meddelelser.

For eksempel skal virksomheder i Australien, Canada og Indien muligvis vise deres registreringsnummer, hvis de opkræver Goods and Services Tax (GST). På samme måde skal du muligvis vise dit momsregistreringsnummer (VAT) i Europa.

Kontakt din revisor eller en offentlig myndighed for at finde ud af, om dit nummer skal fremgå.

Du kan medtage dit nummer i en e-mailnotifikation på følgende måde:

1. Åbn en e-mailskabelon som vist i Tilpas specifikke e-mailskabeloner.

2. Angiv dit registrerings- eller identifikationsnummer på et passende sted i området E-mailbrødtekst (HTML). Medtag HTML for at sikre, at outputtet formateres korrekt.

I følgende eksempel har butiksejeren tilføjet sin adresse og sit skattenummer umiddelbart efter butikkens logo i meddelelsen Ordrebekræftelse:

Del af skabelon, der viser HTML, som kan føjes til momsregistreringsnummeret

Forhåndsvisningen viser følgende:

Forhåndsvisning af momsregistreringsnummeret

1. Klik på Gem.

En anden måde at medtage disse oplysninger på er ved at bruge en faktura-app. Forskellige apps, som du kan købe og downloade i Shopify App Store, kan inkludere skattenumre på fakturaer.

Føj en tilpasset besked til meddelelser

Du kan føje en tilpasset besked til flere meddelelser, herunder:

• forladt betaling
  • kontakt kunde
  • kundeaktivering
  • faktura for ordrekladde

Fremgangsmåde:

1. Angiv en tilpasset besked i tekstfeltet (denne er for meddelelser om en forladt betaling):
  2. Klik på Gennemgå e-mail.
  3. Kontrollér, at beskeden vises korrekt, og klik på Tilbage for at foretage eventuelle ændringer.
  4. Klik på Send meddelelse, når du er klar.

Formatér e-mailskabeloner ved hjælp af integreret CSS

Du kan bruge integreret CSS til at formatere dine e-mailskabeloner ved at tilsidesætte standardtypografiarket, som er: <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/assets/notifications/styles.css">. Skabeloneditoren integrerer automatisk alle typografitags i skabelonen. Den gemmer medieforespørgsler, så du nemt kan oprette svarmails. Eksterne typografiark og typografiark, der er uploadet med temaelementer, kan ikke være integreret. Derfor anbefales det, at CSS-formateringen inkluderes i et <style>-tag i <head> i dine skabeloner.

Automatisk konvertering af e-mails med almindelig tekst

Dine e-mailskabeloner i HTML-format omdannes til almindelig tekst for mailklienter, som kræver brug af denne version, f.eks. Mail på Apple Watch.

Tilpas specifikke sms-skabeloner

Du kan tilpasse kopien og formateringen af hver enkelt sms-skabelon.

Fremgangsmåde:

1. Klik på skabelonen, du vil ændre, i afsnittet Skabeloner.

2. Klik på Sms.

3. Foretag eventuelle ændringer af indholdet i sms'en.