Opsæt Shopify Email

Bemærk: Få flere oplysninger om, hvordan Shopify indsamler, bruger og opbevarer personlige oplysninger under vores Politik om beskyttelse af persondata.

Sørg for, at din butik opfylder alle kravene, før du installerer og konfigurerer Shopify Email.

Krav til brug af Shopify Email

Hvis du vil bruge Shopify Email, skal du have en webshop hos Shopify og have installeret salgskanalen Webshop. Hvis du vil sende e-mails til dine abonnenter ved hjælp af Shopify Email, skal din butik have en betalt Shopify-abonnementsordning med en konfigureret betalingsudbyder. Hvis din konto har et prøveabonnement, kan du oprette e-mailbeskeder og sende testbeskeder til dig selv ved hjælp af Shopify Email. Du kan ikke sende dem til dine abonnenter.

Bemærk: Du kan muligvis se flere CNAME-poster, som er føjet til dine DNS-indstillinger. Disse må ikke fjernes, da de kræves til Shopify Email.

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Du kan finde Shopify Email i Marketing-sektionen i din Shopify-administrator. Klik på Opret kampagne > Shopify Email

Priser

Alle shopejere med et betalt Shopify-abonnement kan sende 2.500 gratis e-mails hver måned. Omkostningerne beregnes ved hjælp af følgende regler:

• E-mails tælles ud fra den individuelle e-mailadresse, som en e-mailaktivitet sendes til. Hvis du f.eks. sender 1 kampagnemail til 800 abonnenter, tæller det som 800 e-mails.
  • Du kan ikke overføre ubrugte e-mails til den kommende måned.
  • Du kan sende flere end de 2.500 gratis e-mails til en pris på 1 USD for hver 1.000 e-mails, du sender.
  • Der er ingen yderligere abonnementsordning, og Shopify Email debiterer dig kun for det, du sender.

Få flere oplysninger under Shopify Email – omkostninger.

Ret den kunderettede e-mailadresse

En kunderettet e-mailadresse er den e-mailadresse, som dine kunder får vist som afsender, når de modtager en e-mail fra dig. Hvis du ikke opdaterer din kunderettede e-mailadresse, vises din butiks e-mailnotifikationer muligvis med en no-reply@shopify.com-e-mail-adresse eller markeres som spam.

Bemærk: Nogle e-mailudbydere er ikke kompatible med Shopify eller kræver, at du ændrer dine domæneindstillinger. Du kan få mere at vide i afsnittet om at konfigurere din e-mailadresse på denne side.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Generelt.

2. I afsnittet Butiksoplysninger skal du ændre din e-mailadresse under Kunderettet e-mailadresse.