Opsæt Shopify Email

Inden du installerer og konfigurerer Shopify Email, skal du bekræfte, at din butik opfylder alle kravene, og gennemgå Priser for Shopify Email.

Krav til brug af Shopify Email

Hvis du vil sende mails til dine abonnenter via Shopify Email, skal du opfylde følgende krav:

Hvis din konto har abonnementet Pause and Build eller et gratis prøveabonnement, kan du bruge Shopify Email til at oprette mailbeskeder og sende test-mails til dig selv. Du kan dog ikke oprette eller sende mails til dine abonnenter.

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Når du har installeret Shopify Email, kan du få adgang til appen via Apps > Shopify Email i din Shopify-administrator. Du kan også få adgang til Shopify Email ved at klikke på Opret kampagne i afsnittet Markedsføring i din Shopify-administrator.

Bekræft din mailadresse for afsender

Hvis du vil sende mails ved hjælp af din mailadresse for afsender fra Shopify Email, skal du bekræfte ejerskabet af denne mailadresse. Du kan bekræfte ejerskabet af din mailadresse for afsender ved at godkende dit maildomæne eller bekræfte din mailadresse for afsender i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Godkend dit domæne på siden Afsenders mailadresse.
  3. Følg vejledningen til at angive de nye CNAME-poster i administratoren hos dit tredjepartsdomæne.

Der kan gå op til 48 timer, før ændringerne er fuldført. Hvis domænegodkendelsen mislykkes, skal du bekræfte, at de DNS-poster, som du har angivet hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne, matcher de poster, der er angivet i din Shopify-administrator.

Skift din mailadresse for afsender

Din mailadresse for afsender er den mailadresse, der vises i feltet Fra, når dine kunder modtager en mail fra dig. Du kan øge din brandgenkendelse og hjælpe med at forhindre, at dine mailbeskeder markeres som spam ved at bruge en mailadresse med din butiks domæne.

Hvis du har et domæne, der hostes af Shopify, skal du ikke udføre yderligere opsætning for at sende fra en mailadresse, der er knyttet til din butiks domæne.

Hvis dit domæne er hostet af en tredjepart, skal du knytte det til Shopify SPF- og DKIM-posterne. Hvis du ikke forbinder dit tredjepartsdomæne med Shopifys SPF- og DKIM-poster, vises feltet Fra i dine e-mails muligvis som store@shopifyemail.com. E-mailbeskeden kan også blive markeret som spam.

Hvis du vil ændre din afsendermailadresse, skal du bekræfte ejerskabet af den nye afsendermailadresse for at kunne sende mails fra den nye adresse.

Hvis din mailadresse for afsender slutter med @gmail.com i stedet for en tilpasset mailadresse for afsender, der slutter med navnet på din butik, vises mailadressen muligvis som youremailaddress@gmail.com via shopifyemail.com i indbakker.

Hvis din mailadresse for afsender er DMARC-beskyttet, vises din mailadresse muligvis som no-reply@shopifyemail.com i indbakker, og besvarelser fra dine kunder videresendes til din valgte mailadresse for afsender.

Hvis dit domæne ikke er blevet bekræftet, vises din mailadresse for afsender som din valgte mailadresse for afsender med via shopifyemail.com efter det. Hvis du får dit domæne bekræftet, fjernes via shopifyemail.com og det hjælper med at forbedre leverbarheden af mails.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser i din Shopify-administrator.
  2. Indtast din mailadresse i feltet Afsenders mailadresse.
  3. Klik på Gem.
  4. Hvis du bruger et domæne fra tredjepart, skal du klikke på Få dit domæne bekræftet og derefter følge vejledningen for at oprette fire nye domæneposter hos din domæneudbyder. Sørg for, at du angiver hostnavne og værdier for de nye poster i den rækkefølge, som de viser i instruktionerne.

Det kan tage op til 48 timer at bekræfte dit domæne. Hvis bekræftelsesprocessen mislykkedes, skal du gennemgå de nye poster, du har oprettet og sikre dig, at hostnavne og værdier matcher de angivne retningslinjer, og derefter prøve at bekræfte dit domæne igen. Hvis bekræftelsen stadig mislykkedes, eller du har brug for hjælp til at konfigurere dit tredjepartsdomæne, skal du kontakte tredjepartsudbyderen til dit domæne.