Opsæt Shopify Email

Sørg for, at din butik opfylder alle kravene, før du installerer og opsætter Shopify Email.

Krav til brug af Shopify Email

Hvis du vil sende mails til dine abonnenter via Shopify Email, skal du opfylde følgende krav:

• Have en webshop hos Shopify.
  • Have salgskanalen Webshop installeret.
  • Være på en aktiv, betalt Shopify-abonnementsplan.
  • Have opsat en betalingsudbyder.

Du kan bruge Shopify Email til at oprette mailbeskeder og sende testmails til dig selv, hvis din konto har abonnementet Pause and Build eller en gratis prøveperiode. Du kan dog ikke oprette eller sende mailbeskeder til dine abonnenter, hvis du har et disse abonnementer.

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Du kan finde Shopify Email i sektionen Markedsføring i din Shopify-administrator. Klik på Opret kampagne > Shopify Email

Priser

Alle shopejere med abonnementerne Basic, Shopify, Advanced Shopify og Shopify Plus kan sende 10.000 gratis mails i starten af hver måned. Omkostningerne for mailsene beregnes ved hjælp af følgende regler:

• Mails tælles ud fra den individuelle mailadresse, som en mailaktivitet sendes til. Hvis du f.eks. sender 1 kampagnemail til 800 abonnenter, tæller det som 800 mails.
  • Du kan ikke overføre ubrugte mails til den kommende måned.
  • Du kan sende yderligere mails ud over de 10.000 gratis mails til en pris på 1 USD pr. yderligere 1.000 mails op til 300.000 mails. Når du har nået 300.000 mails, koster det 0,65 USD pr. yderligere 1.000 mails. Når du har nået 750.000 mails, koster det 0,55 USD pr. yderligere 1.000 mails. Du faktureres ikke for yderligere mails, før prisen når 0,005 USD.
  • Shopify Email er tilgængelig for abonnementerne Basic, Shopify, Advanced Shopify og Shopify Plus, og du bliver kun debiteret for de mails, du sender.

Få flere oplysninger under Shopify Email – omkostninger.

Bekræft din mailadresse for afsender

Hvis du vil sende mails ved hjælp af din mailadresse for afsender fra Shopify Email, skal du bekræfte ejerskabet af denne mailadresse. Du kan bekræfte ejerskabet af din mailadresse for afsender ved at godkende dit maildomæne eller bekræfte din mailadresse for afsender i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Godkend dit domæne på siden Afsenders mailadresse.
  3. Følg vejledningen til at angive de nye CNAME-poster i administratoren hos dit tredjepartsdomæne.

Der kan gå op til 48 timer, før ændringerne er fuldført.

Hvis domænegodkendelsen mislykkes, skal du bekræfte, at de DNS-poster, som du har angivet hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne, matcher de poster, der er angivet i din Shopify-administrator.

Skift din mailadresse for afsender

Din mailadresse for afsender er den mailadresse, der vises i feltet Fra, når dine kunder modtager en mail fra dig. Hvis dit domæne er hostet af en tredje, skal du knytte det til Shopifys SPF- og DKIM-registreringer. Hvis du ikke gør dette, vil feltet Fra muligvis blive vist som store@shopifyemail.com i dine mailbeskeder, eller mailbeskeden kan blive markeret som spam. Du kan øge din brandgenkendelse og hjælpe med at forhindre, at dine mailbeskeder markeres som spam ved at bruge en mailadresse med din butiks domæne.

Hvis du har et domæne, der hostes af Shopify, skal du ikke udføre yderligere opsætning for at sende fra en mailadresse, der er knyttet til din butiks domæne.

Hvis du vil ændre din afsendermailadresse, skal du bekræfte ejerskabet af den nye afsendermailadresse for at kunne sende mails fra den nye adresse.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser i din Shopify-administrator.
  2. Indtast din mailadresse i feltet Afsenders mailadresse.
  3. Klik på Gem.
  4. Klik på Godkend dit domæne, og følg derefter instruktionerne for at godkende dit e-maildomæne.

Hvis din mailadresse for afsender slutter med @gmail.com i stedet for en tilpasset mailadresse for afsender, der slutter med navnet på din butik, vises mailadressen muligvis som youremailaddress@gmail.com via shopifyemail.com i indbakker.

Hvis din mailadresse for afsender er DMARC-beskyttet, vises din mailadresse muligvis som no-reply@shopifyemail.com i indbakker, og besvarelser fra dine kunder videresendes til din valgte mailadresse for afsender.

Hvis dit domæne ikke er blevet bekræftet, også kaldet “godkendt”, vises din mailadresse for afsender som din valgte mailadresse for afsender med via shopifyemail.com efter sig i dine kunders indbakker. Hvis du bekræfter dit domæne, fjernes via shopifyemail.com. Bekræftelse af dit domæne hjælper også med leveringsraten for dine mails.

Hvis dit domæne ikke er blevet bekræftet, vises din mailadresse for afsender som din valgte mailadresse for afsender med via shopifyemail.com efter den i dine kunders Indbakker. Du kan sende mails fra din mailadresse uden via shopifyemail.com ved at bekræfte dit domæne. Klik på Godkendsiden Afsenders mailadresse. Der åbnes et nyt vindue med vejledning til, hvordan du opretter fire nye poster hos din domæneudbyder. Du skal angive hostnavne og -værdier for de nye poster i den rækkefølge, som de vises i det nye vindue. Det kan tage op til 48 timer at godkende bekræfte dit domæne. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp til at indstille dit tredjepartsdomæne, skal du kontakte udbyderen af dit tredjepartsdomæne.

Det er ikke alle domæneudbydere, der bruger den samme teknologi til at oprette nye poster. Termerne “navn”, “label” eller “præfiks” bruges muligvis i stedet for “hostnavn”. Dette er det sted, din post linker til. “Værdi” omtales muligvis som stedet, denne post “peger på” eller “destinationen”. Få mere at vide om tredjepartsdomæner, eller kontakt udbyderen af dit tredjepartsdomæne for at få mere at vide.