Opsæt Shopify Email

Bemærk: Få flere oplysninger om, hvordan Shopify indsamler, bruger og opbevarer personlige oplysninger under vores Politik om beskyttelse af persondata.

Sørg for, at din butik opfylder alle kravene, før du installerer og konfigurerer Shopify Email.

Krav til brug af Shopify Email

Hvis du vil bruge Shopify Email, skal du have en webshop hos Shopify og have installeret salgskanalen Webshop. Hvis du vil sende e-mails til dine abonnenter ved hjælp af Shopify Email, skal din butik have en betalt Shopify-abonnementsordning med en konfigureret betalingsudbyder. Hvis din konto har et prøveabonnement, kan du oprette e-mailbeskeder og sende testbeskeder til dig selv ved hjælp af Shopify Email. Du kan ikke sende dem til dine abonnenter.

Bemærk: Du kan muligvis se flere CNAME-poster, som er føjet til dine DNS-indstillinger. Disse må ikke fjernes, da de kræves til Shopify Email.

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Du kan finde Shopify Email i Marketing-sektionen i din Shopify-administrator. Klik på Opret kampagne > Shopify Email

Priser

Alle shopejere med et betalt Shopify-abonnement kan sende 2.500 gratis e-mails hver måned. Omkostningerne beregnes ved hjælp af følgende regler:

• E-mails tælles ud fra den individuelle mailadresse, som en e-mailaktivitet sendes til. Hvis du f.eks. sender 1 kampagnemail til 800 abonnenter, tæller det som 800 e-mails.
  • Du kan ikke overføre ubrugte e-mails til den kommende måned.
  • Du kan sende flere end de 2.500 gratis e-mails til en pris på 0,001 USD pr. yderligere e-mail. Hvis du f.eks. sender 1.000 yderligere e-mails, vil dette koste 1 USD. Du faktureres ikke for yderligere e-mails, før prisen når 0,05 USD.
  • Der er ingen yderligere abonnementsordning, og Shopify Email debiterer dig kun for det, du sender.

Få flere oplysninger under Shopify Email – omkostninger.

Skift din mailadresse for afsender

Din mailadresse for afsender er din kunderettede mailadresse. Dette er den mailadresse, som dine kunder vil se som afsenderen, når de modtager en mail fra dig. Hvis du ikke konfigurerer videresendelse af mails til at bruge en mailadresse med din butiks domæne og opdaterer afsenders mailadresse, vil din mails fra din butik muligvis vises som store@shopifyemail.com eller youremailaddress@gmail.com via shopifyemail.com for dine kunder, eller blive markeret som spam. Det anbefales, at du bruger en mailadresse fra din butiks domæne for at undgå problemer med levering og forbedre din brandgenkendelse.

Hvis du har et domæne, der hostes af Shopify, skal du ikke udføre yderligere opsætning for at sende fra en mailadresse, der er knyttet til din butiks domæne.

Bemærk: Nogle mailudbydere er ikke kompatible med Shopify eller kræver, at du ændrer dine domæneindstillinger. Du kan få mere at vide i afsnittet om at konfigurere din mailadresse på denne side.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Generelt.

2. Rediger din mailadresse under Afsenders mailadresse i afsnittet Butiksoplysninger.

3. Klik på Gem.

Hvis din mailadresse for afsender slutter med @gmail.com i stedet for en tilpasset mailadresse for afsender, der slutter med navnet på din butik, vises mailadressen muligvis som youremailaddress@gmail.com via shopifyemail.com i indbakker.

Hvis din mailadresse for afsender er DMARC-beskyttet, vises din mailadresse muligvis som store@shopfyemail.com i indbakker, og besvarelser fra dine kunder videresendes til din valgte mailadresse for afsender.

Hvis dit domæne ikke er blevet bekræftet, også kaldet "godkendt", vises din mailadresse for afsender som din valgte mailadresse for afsender med via shopifyemail.com efter sig i dine kunders indbakker. Hvis du bekræfter dit domæne, fjernes via shopifyemail.com. Bekræftelse af dit domæne hjælper også med leveringsraten for dine mails.

Hvis dit domæne ikke er blevet bekræftet, vises din mailadresse for afsender som din valgte mailadresse for afsender med via shopifyemail.com efter den i dine kunders Indbakker. Du kan sende mails fra din mailadresse uden via shopifyemail.com ved at bekræfte dit domæne. Klik på Godkend på siden Afsenders mailadresse. Der åbnes et nyt vindue med vejledning til, hvordan du opretter fire nye poster hos din domæneudbyder. Du skal angive hostnavne og -værdier for de nye poster i den rækkefølge, som de vises i det nye vindue. Det kan tage op til 48 timer at godkende bekræfte dit domæne. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp til at konfigurere dit tredjepartsdomæne, skal du kontakte udbyderen af dit tredjepartsdomæne.

Det er ikke alle domæneudbydere, der bruger den samme teknologi til at oprette nye poster. Termerne "navn", "label" eller "præfiks" bruges muligvis i stedet for "hostnavn". Dette er det sted, din post linker til. "Værdi" omtales muligvis som stedet, denne post "peger på" eller "destinationen". Alle udbydere af domænehosts er forskellige. Få mere at vide om tredjepartsdomæner, eller kontakt udbyderen af dit tredjepartsdomæne for at få mere at vide.

Bemærk: Hvis bekræftelsesprocessen mislykkedes, skal du kontrollere, at du har oprettet alle fire nye poster korrekt. Gennemgå hostnavne og -værdier for at bekræfte, at de matcher de angivne retningslinjer. Hvis du har angivet de forkerte værdier, kan du prøve at bekræfte dit domæne igen.