Opsæt Shopify Email

Bemærk: Få flere oplysninger om, hvordan Shopify indsamler, bruger og opbevarer personlige oplysninger under vores Politik om beskyttelse af persondata.

Sørg for, at din butik opfylder alle kravene, før du installerer og konfigurerer Shopify Email.

Krav til brug af Shopify Email

Hvis du vil bruge Shopify Email, skal din butik opfylde følgende krav:

• Du skal have en Shopify-webshop og have salgskanalen Webshop installeret
  • Din butik kan ikke beskyttes med adgangskode.
  • Du skal bruge et betalt Shopify-abonnement og ikke prøveversionen.
  • Du skal have mindst ét produkt.
  • Du skal have konfigureret en betalingstjenesteudbyder.

Bemærk: Du kan muligvis se flere CNAME-poster, som er føjet til dine DNS-indstillinger. Disse må ikke fjernes, da de kræves til Shopify Email.

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Du kan finde Shopify Email i Marketing-sektionen i din Shopify-administrator. Klik på Opret kampagne > Shopify Email

Priser

Det er gratis at bruge Shopify Email indtil 1. oktober 2020. Derefter kan du stadig sende op til 2.500 e-mails pr. måned gratis. Hvis du sender flere end 2.500 e-mails pr. måned, bliver du opkrævet 1 USD for hver 1.000 e-mails, der sendes.

Ret den kunderettede e-mailadresse

En kunderettet e-mailadresse er den e-mailadresse, som dine kunder får vist som afsender, når de modtager en e-mail fra dig. Hvis du ikke opdaterer din kunderettede e-mailadresse, vises din butiks e-mailnotifikationer muligvis med en no-reply@shopify.com-e-mail-adresse eller markeres som spam.

Bemærk: Nogle e-mailudbydere er ikke kompatible med Shopify eller kræver, at du ændrer dine domæneindstillinger. Du kan få mere at vide i afsnittet om at konfigurere din e-mailadresse på denne side.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Generelt.

2. I afsnittet Butiksoplysninger skal du ændre din e-mailadresse under Kunderettet e-mailadresse.