Opslag på sociale medier

Opslag på sociale medier kan være en god måde at promovere din webshop og få kontakt til kunderne. Du kan oprette sociale mediekonti til din virksomhed for at hjælpe med at opbygge dit brand, forbedre din SEO og øge trafikken til din butik.

Produktsider og blogopslag på din webshop inkluderer knapper, som du og dine kunder kan bruge til at dele indhold på sociale medier.

Del din produktside på sociale medier

Du kan dele din produktside direkte på sociale medieplatforme fra din Shopify-administrator. Du kan også kopiere linket til din produktside og dele det på andre sociale medieplatforme eller andre steder.

Du kan dele din produktside direkte på følgende sociale medieplatforme:

• Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • LinkedIn
  • Pinterest

Før du deler din produktside på sociale medier, skal du fjerne adgangskodebeskyttelse fra din butik. Hvis du ikke er logget ind på den sociale mediekonto, før du deler din produktside, bliver du bedt om at logge ind.

Trin:

1. Klik på Produkter i Shopify-administrator.
  2. Klik på det produkt, som du vil dele på sociale medier.
  3. Klik på Del, og klik derefter på den sociale medieplatform, hvor du vil dele din produktside. Du kan også klikke på Kopiér link og manuelt indsætte dit produktsidelink på en hvilken som helst social medieplatform.

Deling af blogopslag på sociale medier

Når du skriver om din virksomhed og produkter på en blog, øger du din onlinetilstedeværelse. Dette hjælper søgemaskiner med at finde dit website. Få mere at vide om at føje en blog til din Shopify-webshop.

Hvis du allerede har et publikum online, og ønsker at begynde at sælge der, skal du bruge salgskanalen Køb-knap til at føje dine Shopify-produkter til blogopslag på andre platforme.

Hvis du vil have mest muligt ud af de sociale medier, skal du gøre mere end bare at dele dine produkter. Opret og del blogindhold, der er relevant for dine kunder, for at opbygge brandloyalitet og opmuntre kunder til at tale om din virksomhed.

Delingsknapper vises på offentliggjorte blogopslag.

Link til dine profiler på sociale medier

Hvis din brandstrategi omfatter markedsføring på de sociale medier, bør du hjælpe kunderne med at interagere med din virksomhed på de sociale medier. Visse temaer har sociale medieknapper, så du kan lede kunderne til dine sociale medieprofiler. Du kan søge efter sociale medier i Temabutikken for at se temaer. der har denne funktion.

Tilføjelse af flere sociale mediefunktioner

Du kan føje andre sociale mediefunktioner til din webshop ved at søge efter en app i Shopify App Store, der kan, hvad du har brug for, eller tilpasse din temakode.