Opslag på sociale medier

Opslag på sociale medier kan være en god måde at promovere din webshop og få kontakt til kunderne. Du kan oprette sociale mediekonti til din virksomhed for at hjælpe med at opbygge dit brand, forbedre din SEO og øge trafikken til din butik.

Produktsider og blogindlæg i din onlinebutik inkluderer knapper, som du og dine kunder kan bruge til at dele indhold på sociale medier.

Deling af blogindlæg på sociale medier

Når du skriver om din virksomhed og produkter på en blog, øger du din onlinetilstedeværelse. Dette hjælper søgemaskiner med at finde dit website. Få mere at vide om at tilføje en blog til din Shopify-webshop.

Hvis du allerede har et publikum online, og ønsker at begynde at sælge der, skal du bruge salgskanalen Køb-knap til at føje dine Shopify-produkter til blogindlæg på andre platforme.

Hvis du vil have mest muligt ud af de sociale medier, skal du gøre mere end bare at dele dine produkter. Opret og del blogindhold, der er relevant for dine kunder, for at opbygge brandloyalitet og opmuntre kunder til at tale om din virksomhed.

Delingsknapper vises på offentliggjorte blogindlæg:

Hvis din brandstrategi omfatter markedsføring på de sociale medier, bør du hjælpe kunderne med at interagere med din virksomhed på de sociale medier. Visse temaer har sociale medieknapper, så du kan lede kunderne til dine sociale medieprofiler. Du kan søge efter sociale medier i Temabutikken for at se temaer, der har denne funktion.

Følgende gratis Shopify-temaer indeholder sociale medieknapper:

Lær, hvordan du føjer sociale medier til et tema:

Tilføjelse af flere sociale mediefunktioner

Du kan føje andre sociale mediefunktioner til din onlinebutik ved at søge efter en app i Shopify App Store, der kan, hvad du har brug for, eller tilpasse din temakode. Nedenfor finder du nogle almindelige tematilpasninger, som du kan bruge til at føje sociale mediefunktioner til din webshop: