Markedsføring på Facebook

Du kan bruge Facebook og Instagram fra Meta til at synkronisere dine produkter med et katalog på Facebook, så du kan oprette markedsføringsaktiviteter på Facebook direkte fra Shopify.

Inden du kan oprette Facebook-annoncekampagner i Shopify, skal du konfigurere dine indstillinger for Facebook-markedsføring i Facebook og Instagram fra Meta. Når dette er sat op, kan du oprette Facebook-annoncekampagner fra afsnittet Markedsføring i din Shopify-administrator.

Når du har konfigureret Facebook og Instagram fra Meta, kan du oprette følgende markedsføringsaktiviteter i Shopify:

Bemærk: Facebook promoverer gavekort fra kvalificerede detailforretninger til lokale kunder for at hjælpe detailforretningerne under coronakrisen. Du behøver ikke at have Facebook-kanalen for at knytte et gavekortprodukt til Facebook.