Oprettelse af markedsføringskampagner i Shopify

Du kan oprette markedsføringsaktiviteter fra siden Markedsføring i din Shopify-administrator og følge, hvordan de klarer sig. Til vigtige begivenheder, som f.eks. Black Friday, kan du oprette en markedsføringskampagne og gruppere markedsføringsaktiviteter sammen for at arbejde hen imod et bestemt mål. Siden Markedsføring indeholder anbefalinger til forbedring af din markedsføringsstrategi.

Bemærk! Du kan også bruge tredjepartsapps til at oprette markedsføringskampagner uden for Shopify og se data om disse kampagner i appen, hvor du opretter dem.

Betingelser

Du skal have en markedsføringsapp installeret og være på Basic Shopify-abonnementet eller højere for at oprette markedsføringskampagner og aktiviteter.

Føj Google Shopping-appen til din butik

Du kan bruge Google Shopping-appen til at synkronisere dine produkter og oprette markedsføringsaktiviteter i Google Shopping. Du kan installere Google Shopping-appen direkte på Markedsføring-siden ved at klikke på Opret kampagne > Konfigurer Google Shopping. Få mere at vide under Google Shopping.

Føj Facebook Marketing-appen til din butik

Du kan bruge Facebook Marketing-appen til at oprette Facebook Marketing-aktiviteter direkte fra siden Markedsføring i Shopify-administratoren. Du kan installere Facebook Marketing-appen ved at klikke på Opret kampagne > Konfigurer Facebook Marketing. Få flere oplysninger om opsætning af Facebook Marketing-appen i Shopify.

Opret markedsføringskampagne

En markedsføringskampagne er en eller flere markedsføringsaktiviteter grupperet sammen under et enkelt tema. Du kan f.eks. oprette en markedsføringskampagne med "Black Friday-udsalg", der indeholder en Google Shopping-aktivitet og en Facebook-markedsføringsaktivitet. Du kan også oprette en markedsføringskampagne for at fokusere på et produkt eller en gruppe af produkter. Når du opretter en markedsføringskampagne, kan du se de foreslåede kampagnetemaer for din virksomhed.

Når du opretter en markedsføringskampagne, kan du også oprette markedsføringsaktiviteter relateret til kampagnen. Du kan altid tilføje markedsføringsaktiviteter i en kampagne.

Trin:

Føj en aktivitet til en eksisterende markedsføringskampagne

Markedsføringsanbefalinger

Anbefalingsafsnittet indeholder ændringer, som du kan foretage i din butik for at forbedre trafikken og øge konverteringen af besøgende til kunder. Shopify fortsætter med at tilføje anbefalinger, der er specifikke for din virksomhed, efterhånden som din virksomhed udvikler sig. Brug < og > til at skifte til forrige eller næste anbefaling. Hvis du ikke længere ønsker en bestemt anbefaling, skal du klikke på Nej tak.