Opprette markedsføringskampanjer i Shopify

Du kan opprette markedsføringsaktiviteter fra Markedsføring-siden i Shopify-administratoren og spore hvordan de presterer. For viktige begivenheter, for eksempel Black Friday, kan du opprette markedsføringskampanjer og gruppere markedsføringsaktiviteter for å jobbe mot et spesifikt mål. Markedsføringssiden inkluderer anbefalinger for å forbedre markedsføringsstrategien.

Krav

Du må ha en markedsføringsapp installert og ha Basic Shopify-abonnementet eller høyere for å opprette markedsføringskampanjer og -aktiviteter.

Legge til Google Shopping-appen i butikken

Du kan bruke Google Shopping-appen for å synkronisere produktene og opprette markedsføringsaktiviteter for Google Shopping. Du kan installere Google Shopping-appen direkte fra Markedsføring-siden ved å klikke Opprett kampanje > Sett opp Google Shopping. Du kan finne ut mer ved å se Google Shopping.

Legg til Facebook Marketing-appen i butikken.

Du kan bruke Facebook Marketing-appen til å opprette Facebook Marketing-aktiviteter direkte fra Markedsføring-siden i Shopify-administratoren. Du kan installere Facebook Marketing-appen ved å klikke Opprett kampanje > Sett opp Facebook Marketing. Finn ut mer om hvordan du setter opp Facebook Marketing-appen i Shopify.

Opprette en markedsføringskampanje

En markedsføringskampanje er en eller flere markedsføringsaktiviteter gruppert sammen under ett enkelt tema. For eksempel: Du kan opprette en markedsføringskampanje for Black Friday-salg som inneholder en Google Shopping- og Facebook Marketing-aktivitet. Du kan også opprette en markedsføringkampanje for å fokusere på et produkt eller en produktgruppe. Når du oppretter markedsføringskampanjer kan du se foreslåtte kampanjetemaer for forretningen din

Når du oppretter markedsføringskampanjer kan du også opprette markedsføringsaktiviteter knyttet til kampanjen. Du kan legge til markedsføringsaktiviteter til en kampanje om gangen.

Trinn:

Legge til en aktivitet i en eksisterende markedsføringskampanje

Anbefalinger for markedsføring

Anbefalingsdelen inkluderer endringer som du kan gjøre i butikken for å forbedre trafikken og øke andelen av besøkende som konverteres til kunder. Shopify tilfører stadig anbefalinger rettet mot forretningen din etter hvert som forretningen utvikler seg. Bruk < og > til å bytte til forrige eller neste anbefaling. Hvis du ikke vil se en spesifikk anbefaling lenger, kan du klikke Nei takk.