Publisere på sosiale medier

Å publisere på sosiale medier kan være en god måte å promotere nettbutikken og skape et forhold til kundene. Du kan opprette kontoer på sosiale medier for forretningen for å gjøre det enklere å bygge merkevaren, forbedre søkemotoroptimaliseringen og øke trafikken til nettbutikken.

Produktsider og blogginnlegg på nettbutikken inkluderer knapper som du og kundene kan bruke til å dele innhold på sosiale medier.

Dele blogginnlegg på sosiale medier

Når du publiserer om forretningen og produkter på en blogg, øker du tilstedeværelsen din på nettet. Dette gjør det enklere for søkemotorer å finne nettstedet. Finn ut mer om hvordan du legger til en blogg i Shopify-nettbutikken.

Hvis du allerede har en målgruppe på nettet og vil begynne å selge der, kan du bruke Buy Button-salgskanalen til å legge til Shopify-produktene i blogginnlegg på andre plattformer.

For å få mest mulig ut av sosiale medier må du gjøre mer enn å bare dele produktene. Opprett og del blogginnlegg som er relevant for kundene for å bygge merkevarens lojalitet og oppmuntre kundene til å snakke om forretningen.

Knapper for deling vises på publiserte blogginnlegg:

Koble til profiler på sosiale medier

Hvis merkevarestrategien inkluderer markedsføring på sosiale medier, kan det være lurt å hjelpe kundene med å engasjere seg med forretningen på sosiale medier. Noen temaer kommer med knapper for sosiale medier slik at du kan omdirigere kundene til profilene dine på sosiale medier. Du kan søke etter sosiale medier i temabutikken for å se hvilke teamer som har denne funksjonen.

Følgende gratis Shopify-temaer inkluderer knapper for sosiale medier:

Finn ut hvordan du legger til sosiale medier i et tema:

Legge til flere funksjoner for sosiale medier

For å legge til andre funksjoner for sosiale medier i nettbutikken kan du søke etter en app på Shopify App Store som gjør det du ønsker eller tilpasse temakoden din. Under finner du noen vanlige tematilpasninger for å legge til funksjoner på sosiale medier i nettbutikken: