Plaatsen op sociale media

Berichten plaatsen op sociale media kan een goede manier zijn om uw online winkel te promoten en contact te leggen met klanten. Je kunt socialemedia-accounts voor uw bedrijf maken om uw merk te helpen uitbouwen, uw SEO te verbeteren en meer verkeer naar uw winkel te halen.

Productpagina's en blogberichten in uw online winkel bevatten knoppen die u en uw klanten kunnen gebruiken om inhoud op sociale media te delen.

Blogberichten delen op sociale media

Wanneer u in een blog berichten over uw bedrijf en producten plaatst, verhoogt je je onlineaanwezigheid. Dit helpt zoekmachines om uw site te vinden. Meer informatie over het toevoegen van een blog aan uw Shopify-online winkel.

Als u al een onlinedoelgroep hebt en daar wilt beginnen met verkopen, gebruikt u het verkoopkanaal Koopknop om uw Shopify-producten toe te voegen aan blogberichten op andere platforms.

Om het maximale uit sociale media te halen, moet u meer doen dan alleen uw producten delen. Maak en deel bloginhoud die relevant is voor uw klanten om merkloyaliteit te creëren en klanten aan te moedigen over uw bedrijf te praten.

Knoppen om te delen verschijnen op gepubliceerde blogberichten:

Naar uw socialemediaprofielen linken

Als uw merkstrategie socialemediamarketing omvat, wilt u misschien klanten helpen contact te houden met uw bedrijf op sociale media. Bepaalde thema's zijn voorzien van socialemediaknoppen, zodat u klanten naar uw socialemediaprofielen kunt leiden. Je kunt naar sociale media zoeken in de Theme Store om thema's met deze functie te bekijken.

De volgende gratis Shopify-thema's bevatten knoppen voor sociale media:

Meer informatie over het toevoegen van sociale media aan een thema:

Meer functies voor sociale media toevoegen

Als u andere functies voor sociale media aan uw online winkel wilt toevoegen, zoek dan naar een app in de Shopify App Store die doet wat u nodig hebt, of pas uw themacode aan. Hieronder volgen enkele algemene thema-aanpassingen om functies voor sociale media aan uw online winkel toe te voegen: