Shopify Collabs

Shopify Collabs brengt bedrijven en makers met elkaar in contact via een marketplace-achtige app.

Je kunt contact leggen met makers door ze rechtstreeks een uitnodiging te sturen, directe commissieaanbiedingen te doen in het Collabs-netwerk of een onlinewinkelpagina op te zetten waar je affiliate-aanmeldingen kunt accepteren. Je kunt via Shopify Collabs cadeaus of kortingscodes sturen, affiliate-verkopen volgen en betalingen naar je affiliates sturen.

Makers kunnen zoeken naar producten om commissielinks aan te maken of zich aanmelden voor specifieke affiliate-programma's van verschillende bedrijven die Shopify Collabs gebruiken.