Marketingautomatiseringen

Met marketingautomatiseringen kun je automatisch multichannel-communicatie verzenden naar klanten, zoals e-mail, sms en pushmeldingen. Je kunt de klantbetrokkenheid vergroten en conversies stimuleren door verbinding te maken met klanten op meerdere platforms.

Je kunt marketingautomatiseringen maken met behulp van een Shopify Email-template, een externe app-template of Shopify Flow. Lees voordat je aan de slag gaat wat de vereisten zijn om marketingautomatiseringen aan te maken.