Shopify Email gebruiken om e-mailmarketing te creëren

E-mailmarketing kan helpen je bedrijf te laten groeien en relaties met je klanten op te bouwen. Het verzenden van nieuwsbrieven naar klanten die zich aanmelden voor je mailinglijst is een uitstekende manier om hen op de hoogte te stellen van nieuwe producten en aanstaande acties en promoties.

Je kunt Shopify Email gebruiken om e-mailmarketingcampagnes te maken en deze vanuit Shopify te verzenden. Je kunt e-mails ontwerpen die overeenkomen met je merk en rechtstreeks naar producten linken om ze met je klanten te delen.

Shopify Email is op dit moment gratis voor mensen met een vroege toegang. In de toekomst zijn lage kosten-abonnementen beschikbaar voor alle Shopify-winkels.

Shopify Email is tot 1 oktober 2020 gratis. Daarna kun je nog steeds gratis 2500 e-mails per maand versturen. Als je boven die 2500 komt, dan berekenen we USD $ 1 voor elke 1000 verstuurde e-mails.

Met Shopify Email kun je vijf e-mailcampagnes per week verzenden, die om middernacht UTC om de 7 dagen opnieuw worden ingesteld. Je kunt ook op dit moment maximaal 20.000 abonnees per e-mail versturen. Als je meer dan 20.000 abonnees hebt, kun je klantgroepen aanmaken om specifieke abonnees te targeten met specifieke campagnes, of je lijst in kleinere groepen op te splitsen.

Je vindt Shopify Email in de Marketing-sectie van je Shopify-beheercentrum. Klik op Campagne maken > Shopify Email.

Installeer Shopify Email

1. Ga naar de app-pagina Shopify Email.
  2. Klik op App toevoegen. Als je niet bent aangemeld bij je Shopify-account, word je gevraagd je aan te melden.
  3. Klik op Install app.

Meer informatie over hoe je je bedrijf kunt laten groeien met e-mailmarketing op de Shopify-blog.