Shopify Email instellen

Voordat je Shopify Email installeert en instelt, controleer je of je winkel voldoet aan alle vereisten.

Vereisten voor het gebruik van Shopify Email

Om Shopify Email te gebruiken, moet je winkel aan de volgende vereisten voldoen:

• Je moet een online Shopify-winkel hebben en het verkoopkanaal van de Onlinewinkel hebben geïnstalleerd
  • Je winkel mag niet met een wachtwoord zijn beveiligd.
  • Je moet een betaald Shopify-abonnement gebruiken en niet de proefversie.
  • Je moet ten minste één product hebben.
  • Je moet een betalingsprovider hebben ingesteld.

Installeer Shopify Email

1. Ga naar de app-pagina Shopify Email.
  2. Klik op App toevoegen. Als je niet bent aangemeld bij je Shopify-account, word je gevraagd je aan te melden.
  3. Klik op Install app.

Je vindt Shopify Email in de Marketing-sectie van je Shopify-beheercentrum. Klik op Campagne maken > Shopify Email.

Wijzig het e-mailadres van de klant

Het e-mailadres van de klant is het adres dat je klanten kunnen gebruiken. Dit is het adres dat je klanten zien als de afzender wanneer ze een e-mail van je ontvangen. Als je je e-mail adres voor klanten niet update, kunnen de e-mailmeldingen van je winkel worden weergegeven met een no-reply@shopify.com e-mailadres of worden gemarkeerd als spam.

Stappen:

1. Klik op Algemeen.

2. Wijzig je e-mailadres in het gedeelte Winkelgegevens onder E-mailadres voor klanten.

3. Klik op Opslaan.

Prijzen

Shopify Email is tot 1 oktober 2020 gratis. Daarna kun je nog steeds gratis 2500 e-mails per maand versturen. Als je per maand meer dan 2500 e-mails verstuurt, brengen we je USD $ 1 in rekening voor elke 1000 verstuurde e-mails.