Ställ in Shopify Email

Observera! För mer information om hur Shopify samlar in, använder och lagrar personuppgifter, se vår Integritetspolicy.

Verifiera att din butik uppfyller alla krav innan du installerar och konfigurerar Shopify Email.

Krav för att använda Shopify Email

För att använda Shopify Email måste din butik uppfylla följande krav:

• Du måste ha en Shopify-webbutik och ha webbutikens försäljningskanal installerad
  • Din butik kan inte vara lösenordsskyddad.
  • Du måste använda en betald Shopify-plan och inte testversionen.
  • Du måste ha minst en produkt.
  • Du måste ha en betalningsleverantör inställd.

Obs! Du kan se ytterligare CNAME-poster tillagda i dina DNS-inställningar. Dessa krävs för Shopify Email, så ta inte bort dem.

Installera Shopify Email

1. Gå till Shopify Email appsidan.
  2. Klicka på Lägg till app. Om du inte är inloggad på ditt Shopify-konto, blir du uppmanad att logga in.
  3. Klicka på Installera app.

Du hittar Shopify Email i marknadsföringsavsnittet i din shopify-administratör. Klicka Skapa kampanj > Shopify Email.

Ändra kundens e-postadress

Kund-e-postadress är din kundorienterade e-postadress. Det här är den adress som dina kunder ser som avsändare när de får ett e-postmeddelande från dig. Om du inte uppdaterar kund-e-postadress för din butiks e-postmeddelanden visas med en no-reply@shopify.com-e-postadress eller flaggas som skräppost.

Observera! Vissa leverantörer är inte kompatibla med Shopify eller kräver att du justerar dina domäninställningar. Se avsnittet om hur du konfigurerar din e-postadress på den här sidan för mer information.

Steg:

1. Klicka på Allmänt.

2. I avsnittet Butiksinformation ändrar du din e-postadress under E-post till kund.

3. Klicka på Spara.

Prissättning

Shopify Email kan användas fram till 1 oktober 2020. Efter det kan du fortfarande skicka totalt 2 500 e-postmeddelanden gratis per månad. Om du passerar gränsen på 2 500 e-postmeddelanden per månad kommer du debiteras 1 USD per 1 000 skickade e-postmeddelanden.