Shopify Collabs

Shopify Collabs hjälper handlare och skapare att ansluta med hjälp av en app i marknadsplatsstil. Företag kan samarbeta med skapare, influencers och affiliater för att utöka sin verksamhet. Skapare kan ansöka om att bli affiliater till företag som använder Shopify Collabs. Handlare kan hantera sina affiliateprogram, skicka gåvor eller rabattkoder till sin community, spåra sina affiliateförsäljningar och skicka och registrera betalningar till sina affiliater.

Läs mer om Shopify Collabs och hur det kan gynna dig eller ditt företag. Om du är en skapare klickar du på Skapare. Om du är en handlare klickar du på Handlare.