Shopifyn sähköpostin määrittäminen

Ennen kuin asennat ja määrität Shopify Email -sovelluksen, varmista, että kauppasi täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset.

Shopify Emailin käyttöä koskevat vaatimukset

Käyttääksesi Shopify Email ‑palvelua sinulla tulee olla Shopifyn verkkokauppa ja Online Store ‑myyntikanava asennettuna. Jos haluat lähettää tilaajillesi sähköpostiviestejä Shopify Email ‑palvelun kautta, kaupallasi on oltava maksullinen Shopify-sopimus, johon on asennettu maksupalveluiden tarjoaja. Jos tililläsi on käytössä ilmainen kokeilujakso, voit luoda sähköpostiviestejä ja lähettää itsellesi testisähköpostiviestejä Shopify Email ‑palvelun kautta, mutta et voi lähettää viestejä tilaajillesi.

Shopify Emailin asentaminen

1. Siirry Shopify Email -sovelluksen sivulle.
  2. Klikkaa Lisää sovellus. Jos et ole kirjautunut Shopify-tiliisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Löydät Shopify Emailin Shopify-ylläpitäjäsi Markkinointi-osiosta. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.

Hinnoittelu

Kaikki kauppiaat, joilla on maksullinen Shopify-sopimus, saavat joka kuukauden alussa käytettäväkseen 2 500 ilmaista sähköpostia. Sähköpostikustannukset lasketaan käyttämällä seuraavia sääntöjä:

• Sähköpostit lasketaan jokaisen yksittäisen sähköpostiosoitteen perusteella, johon sähköpostitoimintaa on lähetetty. Esimerkiksi yhden (1) mainossähköpostin lähettäminen 800 tilaajalle lasketaan 800 sähköpostiksi.
  • Käyttämättömät sähköpostiviestit eivät siirry seuraavalle kuukaudelle.
  • Voit lähettää 2 500 ilmaissähköpostimäärän ylittäviä lisäsähköposteja hinnalla 0,001 $ (USD) per lisäsähköposti. 1 000 lisäsähköpostin lähettäminen maksaa siis yhteensä 1 $. Sinua ei laskuteta lisäsähköposteista, ennen kuin kustannukset ylittävät 0,05 $:n rajan.
  • Lisätilaussopimusta ei ole, ja Shopify Email veloittaa vain lähettämiesi sähköpostien mukaan.

Lue lisää kohdasta Shopify Email ‑palvelun hinta.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen muuttaminen

Lähettäjän sähköpostiosoite on asiakkaan näkemä sähköpostiosoite. Tämä on sähköpostiosoite, jonka asiakkaasi näkee lähettäjänä, kun hän saa sinulta sähköpostiviestin. Jos et määritä sähköpostin edelleenlähetystä käyttämään sähköpostiosoitetta kaupan verkkotunnuksella ja päivitä lähettäjän sähköpostiosoitetta, kaupan sähköpostit saattavat näkyä asiakkaillesi muodossa store@shopifyemail.com tai youremailaddress@gmail.com via shopifyemail.com tai ne voidaan merkitä roskapostiksi. On suositeltavaa, että käytät kaupan verkkotunnuksen sähköpostiosoitetta, jotta voit ehkäistä toimitettavuuteen liittyviä ongelmia ja edistää brändin tunnistamista.

Jos sinulla on Shopifyn ylläpitämä verkkotunnus, sinun ei tarvitse tehdä lisämääritystä voidaksesi lähettää viestejä kauppasi verkkotunnukseen liitetystä sähköpostiosoitteesta.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Yleistä.

2. Vaihda sähköpostiosoitteesi Kaupan tiedot -osion Lähettäjän sähköposti-kohdassa.

3. Klikkaa Tallenna.

Jos lähettäjän sähköpostiosoitteesi ei pääty mukautetun lähettäjän sähköpostiosoitteeseen, jonka lopussa on kauppasi nimi, vaan loppuosa on @gmail.com, sähköpostiosoitteesi voi näkyä saapuneet-kansiossa muodossa youremailaddress@gmail.com via shopifyemail.com.

Jos lähettäjän sähköpostiosoitteeseesi on DMARC-suojattu, sähköpostiosoitteesi voi näkyä saapuneet-kansiossa muodossa store@shopfyemail.com, ja asiakkaidesi lähettämät vastaukset lähetetään eteenpäin valitsemaasi lähettäjän sähköpostiosoitteeseen.

Jos verkkotunnustasi ei ole vahvistettu, eli todennettu, lähettäjän sähköpostiosoite näkyy saapuneet-kansioissa valitsemanasi lähettäjän sähköpostiosoitteena, jonka lopussa lukee via shopifyemail.com. Verkkotunnuksen vahvistaminen poistaa via shopifyemail.com -loppuosan. Verkkotunnuksen vahvistaminen parantaa myös sähköpostiviestien toimitettavuutta.

Jos verkkotunnustasi ei ole todennettu, lähettäjän sähköpostiosoitteesi näkyy saapuneet-kansioissa valittuna lähettäjän sähköpostiosoitteena ja sen perässä on merkintä via shopifyemail.com. Jos haluat lähettää sähköposteja sähköpostiosoitteestasi ilman merkintää via shopifyemail.com, voit todentaa verkkotunnuksesi klikkaamalla Todenna Lähettäjän sähköposti ‑sivulta. Uusi ikkuna avautuu ja ohjeistaa sinua luomaan neljä uutta tietuetta verkkotunnuspalvelusi kanssa. Uusien tietueiden isäntien nimet ja arvot on syötettävä siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät uudessa ikkunassa. Verkkotunnuksen vahvistaminen voi kestää jopa 48 tuntia. Jos sinulla on ongelmia tai tarvitset apua kolmannen osapuolen verkkotunnuksen määrittämisessä, voit ottaa yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalveluun.

Kaikki verkkotunnuspalvelut eivät käytä samoja nimiä uusien tietueiden luomisen yhteydessä. "Isännän nimen" sijaan palvelu saattaa käyttää termejä, kuten "nimi", "merkki" tai "etuliite". Tämä tarkoittaa paikkaa, johon tietueesi johtaa. "Arvoa" voidaan kutsua myös paikaksi, johon tietue "osoittaa" tai "määränpääksi". Kaikki verkkotunnusvälittäjät ovat hieman erilaisia. Lue lisää kolmannen osapuolen verkkotunnuksista tai ota yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalveluun saadaksesi lisätietoja.