Shopifyn sähköpostin määrittäminen

Ennen kuin asennat ja määrität Shopify Email -sovelluksen, varmista, että kauppasi täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset.

Shopify Emailin käyttöä koskevat vaatimukset

Jotta voisit käyttää Shopify-sähköpostia, kauppasi on täytettävä seuraavat vaatimuksesi:

• Sinulla on oltava Shopify-verkkokauppa ja Verkkokauppa-myyntikanava asennettuna
  • Kauppasi ei voi suojata salasanalla.
  • Sinun täytyy käyttää maksullista Shopify- sopimusta eikä kokeiluversiota.
  • Sinulla on oltava vähintään yksi tuote.
  • Sinulla täytyy olla maksupalveluntarjoaja määritettynä.

Shopify Emailin asentaminen

1. Siirry Shopify Email -sovelluksen sivulle.
  2. klikkaa Lisää sovellus. Jos et ole kirjautunut Shopify-tiliisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Löydät Shopify Emailin Shopify-ylläpitäjäsi Markkinointi-osiosta. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.

Asiakassähköpostin muuttaminen

Asiakassähköposti on asiakkaan näkemä sähköpostiosoite. Tämä on osoite, jonka asiakkaasi näkee lähettäjänä, kun hän saa sinulta sähköpostiviestin. Jos et päivitä asiakassähköpostiosoitettasi, kauppasi ilmoitussähköposteissa saattaa näkyä no-reply@shopify.com-sähköpostiosoite tai ne saatetaan merkitä roskapostiksi.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Yleistä.

2. Vaihda sähköpostiosoitteesi Kaupan tiedot -osion Asiakassähköposti-kohdassa.

3. klikkaa Tallenna.

Hinnoittelu

Shopify Email on vapaasti käytettävissä 1.10.2020 asti. Tämän päivämäärän jälkeen voit vielä lähettää maksutta 2 500 sähköpostiviestiä kuukaudessa. Jos lähetät yli 2 500 sähköpostiviestiä kuukaudessa, jokaisesta 1 000:sta lähetetystä viestistä veloitetaan 1 USD.