Shopifyn sähköpostin määrittäminen

Ennen kuin asennat ja määrität Shopify Emailin, varmista, että kauppasi täyttää kaikki vaatimukset ja tarkistaShopify Email -hinnoittelu.

Shopify Emailin käyttöä koskevat vaatimukset

Jotta voit lähettää tilaajillesi sähköposteja Shopify Emailin avulla, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Jos tilisi käytössä on Pause and Build tai ilmainen kokeilujakso, voit luoda sähköpostiviestejä Shopify Emailin avulla ja lähettää testisähköposteja itsellesi. Et voi kuitenkaan luoda tai lähettää sähköpostiviestejä tilaajillesi.

Shopify Emailin asentaminen

1. Siirry Shopify Email -sovelluksen sivulle.
  2. Klikkaa Lisää sovellus. Jos et ole kirjautunut Shopify-tilillesi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Kun olet asentanut Shopify Emailin, voit käyttää sovellusta Shopify Adminissa siirtymällä kohtaan Sovellukset > Shopify Email. Voit käyttää Shopify Emailia myös klikkaamalla Luo kampanja ‑kohtaa Shopify Adminin Markkinointi-osiossa.

Vahvista lähettäjän sähköposti

Jotta voit lähettää sähköpostiviestejä lähettäjän sähköpostiosoitteella Shopify Email -palvelusta, sinun on vahvistettava lähettäjän sähköpostiosoitteen omistajuus. Voit vahvistaa lähettäjän sähköpostiosoitteen omistajuuden todentamalla sähköpostisi verkkotunnuksen tai vahvistamalla lähettäjän sähköpostiosoitteen Shopify adminissa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administasi kohtaan Asetukset >Ilmoitukset.
  2. Klikkaa Lähettäjän sähköposti ‑osiossa valintaa todenna verkkotunnus.
  3. Syötä uudet CNAME-tietueet kolmannen osapuolen verkkotunnusten hallintaan ohjeiden mukaisesti.

Muutosten päivittymisessä voi kestää jopa 48 tuntia. Jos verkkotunnuksen vahvistaminen epäonnistuu, varmista, että kolmannen osapuolen verkkotunnuspalveluun syötetyt DNS-tietueet vastaavat Shopify Adminissa annettuja tietueita.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen muuttaminen

Myyjän sähköpostiosoitteesi näkyy Lähettäjä-kentässä, kun asiakkaasi saavat sinulta sähköpostiviestin. Voit edistää brändisi tunnistamista ja ennaltaehkäistä sähköpostiesi merkitsemisen roskapostiksi käyttämällä kauppasi verkkotunnuksen sisältävää sähköpostiosoitetta.

Jos sinulla on Shopifyn ylläpitämä verkkotunnus, sinun ei tarvitse tehdä lisämääritystä voidaksesi lähettää viestejä kauppasi verkkotunnukseen liitetystä sähköpostiosoitteesta.

Jos verkkotunnus on kolmannen osapuolen ylläpitämä, sinun täytyy yhdistää se ShopifyN SPF- ja DKIM-tietueisiin. Jos et yhdistä kolmannen osapuolen verkkotunnusta ShopifyN SPF- ja DKIM-tietueisiin, sähköpostiviestien From-kenttä voi olla näkyvissä nimellä store@shopifyemail.com, tai sähköpostiviesti saatetaan merkitä roskapostiksi.

Jos haluat vaihtaa lähettäjän sähköpostiosoitteen, sinun täytyy vahvistaa uuden lähettäjän sähköpostiosoitteen omistajuus, jotta voit lähettää sähköpostia uudesta osoitteesta.

Jos myyjän sähköpostiosoitteesi ei pääty mukautettuun myyjän sähköpostiosoitteeseen, jonka lopussa on kauppasi nimi, vaan sen loppuosa on @gmail.com, sähköpostiosoitteesi voi näkyä saapuneet-kansioissa muodossa youremailaddress@gmail.com via shopifyemail.com.

Jos lähettäjän sähköpostiosoitteeseesi on DMARC-suojattu, sähköpostiosoitteesi voi näkyä saapuneet-kansiossa muodossa no-reply@shopifyemail.com, ja asiakkaidesi lähettämät vastaukset lähetetään eteenpäin valitsemaasi lähettäjän sähköpostiosoitteeseen.

Jos verkkotunnustasi ei ole todennettu, lähettäjän sähköpostiosoite näkyy saapuneet-kansiossa valitsemanasi lähettäjän sähköpostiosoitteena, jossa on lopussavia shopifyemail.com. Verkkotunnuksen todennus poistaa osionvia shopifyemail.com ja auttaa parantamaan sähköpostin toimittamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administasi kohtaan Asetukset >Ilmoitukset.
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Lähettäjän osoite -osioon.
  3. Klikkaa Tallenna.
  4. Jos käytät kolmannen osapuolen verkkotunnusta, klikkaa kohtaa todenna verkkotunnuksesi ja luo sen jälkeen neljä uutta verkkotunnustietuetta verkkotunnuspalvelussa noudattamalla ohjeita ja varmista, että annat uusien tietueiden isäntänimet ja -arvot siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät ohjeissa.

Verkkotunnuksen tarkistaminen voi kestää jopa 48 tuntia. Jos todennusprosessi epäonnistuu, tarkista luomasi uudet tietueet ja varmista, että luomasi uudet isäntänimet ja arvot vastaavat annettuja ohjeita, ja yritä sitten vahvistaa verkkotunnus uudelleen. Jos todennus epäonnistuu jälleen tai tarvitset apua kolmannen osapuolen verkkotunnuksen määrittämisessä, ota yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoajaan.