Launchpad

Launchpad-sovelluksella voit aikatauluttaa, koordinoida ja toteuttaa tapahtumia kuten myyntiä, tuotteiden suoratoimituksia ja varastontäydennyksiä. Tapahtuman kuluessa voit seurata onnistumistasi sovelluksen reaaliaikaisen ja analyyttisen dashboardin kautta.

Tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet

Launchpadin avulla voit automatisoida seuraavat tapahtumiin liittyvät tehtävät:

• Tuotteen hinnoittelun muuttaminen tapahtuman alussa ja lopussa.
  • Julkaise valitut tuotteet myyntikanavissasi niin, että ne voidaan vapauttaa myyntiin valitsemasi ajassa ja valitsemanasi päivämääränä.
  • Varastotasojen kasvattaminen tapahtuman alussa.
  • Luovien muokkausten sekä teemoihin liittyvien muokkausten aikataulutus siten, että tuotteet tulevat hyvin esille tapahtumassa.
  • Rivikohtaisten tuotteiden ja toimituskomentosarjojen aikataulutus siten, että asiakkaan maksaessa hintoja voidaan muuttaa ja alennuksia myöntää.
  • Verkkokaupan suojaaminen salasanalla joksikin aikaa ennen tapahtuman alkua, jolloin on mahdollista harjoittaa tehokasta mainontaa ja kasvattaa yleisön odotuksia.
  • Tietojen kerääminen tapahtuman onnistumisesta.