Tapahtumien päättäminen

Voit lopettaa minkä tahansa tapahtuman manuaalisesti Launchpadin dashboardista, vaikka niiden lopetusajat olisi ajastettu.

Kun luot tapahtuman, voit ajastaa sille lopetuspäivän ja -ajan. Jos ajastat tapahtumallesi lopetuksen, se päättyy automaattisesti sovittuna päivänä ja sovittuun aikaan. Jos et ajasta lopetuspäivää ja -aikaa, voit lopettaa tapahtuman manuaalisesti.

Tee näin:

1. Avaa Tapahtuma-sivu Launchpad-sovelluksessa.

1. Klikkaa Shopify Adminissa Launchpad.
    2. Avaa tapahtuma klikkaamalla sitä.
  2. Klikkaa Lopeta tapahtumaja sitten OK.

Kauppasi palaa tilaan, jossa se oli, ennen kuin tapahtuma aloitettiin seuraavilla poikkeuksilla:

• Jos tapahtumasi asetti tuotteet saataville myyntikanaviin, nämä tuotteet pysyvät saatavilla.
  • Varastoja ei säädetä tapahtuman päättymisen jälkeen.
  • Jos päätit käyttää eri teemaa tapahtuman aikana, valitsit myös teeman, jota käytetään tapahtuman päättymisen jälkeen. Tapahtuman jälkeiseksi valittu teema otetaan käyttöön kaupassasi, kun tapahtuma päättyy.
  • Jos päätit käyttää tiettyjä Shopifyn komentosarjoja tapahtuman aikana, valitsit myös komentosarjat, joita käytetään tapahtuman päättymisen jälkeen. Tapahtuman jälkeisiksi valitut komentosarjat otetaan käyttöön kaupassasi, kun tapahtuma päättyy.

Jos haluat lisätietoja tapahtuman aikana tapahtuvista muutoksia, katso Ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen tapahtuvat muutokset.