Launchpad-tapahtumien seuranta

Kun tapahtuma aktivoituu, voit valvoa sen toimintaa.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Launchpad.
  3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa tapahtumaa, jota haluat valvoa.

5. Voit tarkastella dashboardia klikkaamalla Tila-kohdassa Näytä tapahtuman dashboard.

Tapahtuman tila

Tapahtuman alussa tapahtuman tila -osassa luetellaan toiminnot, jotka suoritetaan, kun tapahtuma alkaa ja kunkin toiminnon tila. Kun tapahtuma päättyy, näet niiden toimintojen tilat, jotka suoritetaan, kun tapahtuma päättyy. Mahdolliset tilat ovat:

Launchpadin suorittamien toimintojen tilat
Tila Kuvaus
Käsitellään Käsittely on käynnissä ja se on pian valmis.
Aktiivinen Aktiivinen toiminto on tällä hetkellä käynnissä ja näet, milloin se on muuttunut aktiiviseksi.
Päättynyt Päättynyt tapahtuma on tapahtuma, jonka kumoaminen on onnistunut tapahtumasi lopuksi.
Epäonnistunut Epäonnistunut toiminto ei ollut valmis. Jos toiminto epäonnistuu, sitä ei yritetä uudelleen. Jos Tilat-osiossa on epäonnistunut toiminto, suorita epäonnistuneet toiminnot manuaalisesti.

Tapahtuman dashboard

Voit valvoa tapahtuman etenemistä dashboardin reaaliaikaista analytiikasta. Dashboard alkaa raportoida tapahtuman alkaessa. Dashboard lakkaa raportoimasta, kun tapahtuma päättyy tai kun tapahtuma on kestänyt yli neljä viikkoa. Tapahtuma voi kestää yli neljä viikkoa, mutta sen dashboard on käytettävissä vain neljän ensimmäisen viikon ajan.

Näet tässä dashboardissa seuraavat tiedot:

• kokonaismyynnin, tehdyt tilaukset ja tilausten keskimääräisen arvo
  • tiedot myydyistä tuotteista kuten myydyimmät tuotteet ja tuotteiden varastotasot