Overvåke Launchpad-hendelser

Når en hendelse blir aktiv kan du overvåke fremgangen.

Steg:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Launchpad.
  3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på hendelsen du vil overvåke.

5. Hvis du vil vise instrumentbordet, klikker du Vis hendelsesinstrumentbord i Status-seksjonen.

Hendelsesstatus

I begynnelsen av en hendelse viser hendelsesstatus-seksjonen handlingene som oppstår når hendelsen starter, og statusen til hver handling. Når hendelsen avsluttes, vises statusen til handlingene som oppstår når hendelsen avsluttes . De mulige statusene er som følger:

Statuser for handlinger utført av Launchpad
Status Beskrivelse
Behandler En behandlingshandling pågår, og vil snart fullføres
Aktiv En aktiv handling gjelder for øyebliket, og tiden den ble aktiv vises
Avsluttet En avsluttet handling er en handling som er reversert ved avslutning av hendelsen.
Mislyktes En mislykket handling ble ikke fullført. Mislykte handlinger forsøkes ikke på nytt. Hvis du ser en mislykket handling i Status-seksjonen må du utføre de mislykkende handlingene manuelt.

Hendelsesinstrumentbord

Du kan følge fremdriften til et arrangement ved å se sanntidsanalyse for arrangementet i instrumentbordet. Instrumentbordet begynner å rapportere data når arrangementet starter. Instrumentbordet slutter å rapportere data når arrangementet avsluttes, eller når arrangementet løper i mer enn fire uker. Et arrangement kan løpe i mer enn fire uker, men instrumentbordet er bare tilgjengelig i de fire første ukene.

Dette instrumentbordet viser deg følgende informasjon:

• totalomsetning, registrerte bestillinger og gjennomsnittlige bestillingsverdier
  • data om produktene som er solgt, slik som bestselgende produkter og deres lagerstatus