Alternativer for Launchpad

Når du oppretter et arrangement, er minimumskravene å opprette et navn, startdato og tidspunkt. Alle andre hendelsesalternativer er valgfrie.

Tilpass temaet for nettbutikken

Du kan opprette en hendelse som endrer temaet i nettbutikken for varigheten av arrangementet. Hvis du for eksempel vil bruke kampanjespesifikk reklame, kan du legge til disse i arrangementstemaet ditt. På samme måte kan arrangementsteamet tilpasses for å bruke en annen navigasjonsstruktur, oppsett av startsiden og bilder.

Steg:

1. Opprett et arrangementsspesifikt tema som inneholder alle endringene du vil gjøre i nettbutikken for arrangementet. Du kan duplisere det nåværende temaet og bruke det som grunnlag for arrangementets tema.

2. Opprett en hendelse i Launchpad, velg Aktiver temaveksling og velg deretter både et tema som skal brukes under begivenheten, og et annet tema som skal brukes etter begivenheten.

Kjør kasseskript

Du kan bruke ytterligere rabatter i løpet av en hendelse ved å planlegge at Shopify Scripts kjører så lenge arrangementet varer. Opprett en begivenhet som kjører ditt arrangements spesifikke varelinje og leveringsskript. Eksempler på de ulike rabattypene du kan opprette med Shopify Scripts omfatter:

• rabatterte produkter med spesifikke tagger
  • kampanjer som Kjøp to, få en gratis
  • tilby en gave med på kjøpet eller gratis frakt for bestillinger over et bestemt beløp

Steg:

1. Opprett et linjevare- eller leveringsskript for hendelsen.

2. Opprett en hendelse i Launchpad, velg Aktiver varelinjeskript eller Aktiver fraktskript og følg instruksjonene for å velge et skript som skal brukes i løpet av arrangementet og et annet skript som skal brukes etter arrangementet. Hvis ikke du vil bruke et skript etter hendelsen, velger du Opphev publisering av alle skript fra Etter hendelse-rullegardinmenyen.

Angi en sluttdato

Du kan planlegge en sluttdato og klokkeslett for en hendelse når du oppretter den. Hvis du ikke angir en sluttdato, må du manuelt avslutte hendelsen fra Instrumentbord-siden. For å finne ut hvordan du avslutter en hendelse, kan du se Avslutte hendelser.

Lås nettbutikken din før et arrangement

Du kan midlertidig låse kunder ut fra nettbutikken din i en liten tidsperiode før arrangementet starter. Du kan for eksempel låse butikken for å skape forventning og for å hindre kunder i å forhåndsfylle handlekurvene før arrangementet.

Steg:

1. Velg hvilken passordside du vil at kundene skal se. Du kan bruke temaets standard passordside eller tilpasse siden din.

2. Opprett en begivenhet i Launchpad og velg Aktiver passordside.

Nettbutikken låses før arrangementet ditt for tidsperioden du velger, og låses automatisk når arrangementet starter.

Relaterte koblinger