Avslutte arrangementer

Du kan stoppe enhver hendelse manuelt, selv de som har en planlagt slutt, fra Launchpad-kontrollpanelet.

Når du oppretter en hendelse, kan du planlegge dato og klokkeslett for å avslutte. Hvis du planlegger en avslutning for arrangementet, avsluttes den automatisk på den angitte datoen og klokkeslettet. Hvis ikke du planlegger en slutt, kan du stoppe hendelsen manuelt.

Steg:

1. Åpne Hendelse-siden i Launchpad-appen.

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Launchpad.
    2. Klikk på hendelsen for å åpne den.
  2. Klikk på Avslutt hendelse og deretter på OK.

Skjermbilde av Avslutt hendelse-knapp.

Butikken din går tilbake til tilstanden den var i før arrangementet startet med følgende unntak:

• Hvis arrangementet publiserte produkter, vil disse produktene fremdeles være publisert.

• Lagerbeholdningen blir ikke justert etter at hendelsen er avsluttet.

• Hvis du velger å bruke et annet tema under arrangementet, velger du også et tema du vil bruke etter at begivenheten tar slutt. Dette etter-begivenhets-temaet benyttes i butikken din på slutten av arrangementet.

• Hvis du velger å bruke spesifikke Shopify-skript i løpet av arrangementet, velger du også skript som skal brukes etter at hendelsen tar slutt. Disse etter-hendelsesskriptene legges til i butikken din på slutten av arrangementet.

For å finne ut mer om hvilke endringer som oppstår under en hendelse, kan du se Endringer som oppstår før, under og etter en hendelse.

Relaterte hendelser