Bruke Shopify Email til e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan hjelpe deg å utvikle virksomheten og skape relasjoner med kundene dine. Hvis du sender nyhetsbrev til kunder som registrerer seg på e-postlisten, er det en utmerket måte å informere dem om nye produkter og kommende salg.

Du kan bruke Shopify Email til å opprette markedsføringskampanjer for e-post og sende dem fra Shopify. Du kan utforme e-postene dine slik at de samsvarer med merkevaren og opprete koblinger direkte til produkter for å dele dem med kundene.

Shopify Email lar deg sende ut fem e-postkampanjer per uke, og dette nullstilles hver syvende dag ved midnatt UTC. Du kan også for øyeblikket sende e-post til opptil 40 000 abonnenter av gangen. Hvis du har mer enn 40 000 abonnenter, kan du opprette kundegrupper for å målrette mot bestemte abonnenter med bestemte kampanjer, eller dele opp listen din i mindre grupper.

Fra 1. oktober 2020 kan forhandlere sende så mange e-postaktiviteter de ønsker, og alle forhandlere med et betalt Shopify-abonnement har 2 500 gratis e-poster å sende ved inngangen til hver måned. E-postene telles basert på hver enkelt e-postadresse som en e-postaktivitet sendes til. Hvis man for eksempel sender én kampanje-e-post til 800 abonnenter, teller det som 800 e-poster. Ubrukte e-poster føres ikke videre til den etterfølgende måneden. Du kan sende flere e-poster ut over de 2 500 gratis e-postene til en kostnad på 0,001 USD per ytterligere e-post. Hvis du for eksempel sender 1 000 ytterligere e-poster, koster det deg 1 USD. Du faktureres ikke for ytterligere e-poster før kostnaden når 0,05 USD. Det er ingen ytterligere abonnementskostnad, og Shopify Email belaster kun for det du sender.

Du finner Shopify Email i Markedsføring-seksjonen i Shopify-administrator. Klikk på Opprett kampanje > Shopify Email.

Installer Shopify Email

1. Gå til appsiden for Shopify Email.
  2. Klikk på Legg til app. Hvis du ikke er logget på Shopify-kontoen din, blir du bedt om å logge på.
  3. Klikk på Installer app.

Du kan finne ut mer om hvordan du utvikler virksomheten med e-postmarkedsføring på Shopify-bloggen.