Bruke Shopify Email til e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan hjelpe deg å utvikle virksomheten og skape relasjoner med kundene dine. Hvis du sender nyhetsbrev til kunder som registrerer seg på e-postlisten, er det en utmerket måte å informere dem om nye produkter og kommende salg.

Du kan bruke Shopify Email til å opprette markedsføringskampanjer for e-post og sende dem fra Shopify. Du kan utforme e-postene dine slik at de samsvarer med merkevaren og opprete koblinger direkte til produkter for å dele dem med kundene.

Shopify Email er gratis i bruk frem til 1. oktober 2020. Etter dette kan du fortsett sende totalt 2 500 e-poster per måned helt gratis. Hvis du passerer 2 500, blir du belastet 1 USD for hver 1 000 e-poster som sendes.

Shopify Email lar deg sende ut fem e-postkampanjer per uke, og dette nullstilles hver syvende dag ved midnatt UTC. Du kan også for øyeblikket sende e-post til opptil 40 000 abonnenter av gangen. Hvis du har mer enn 40 000 abonnenter, kan du opprette kundegrupper for å målrette mot bestemte abonnenter med bestemte kampanjer, eller dele opp listen din i mindre grupper.

Du finner Shopify Email i Markedsføring-seksjonen i Shopify-administrator. Klikk på Opprett kampanje > Shopify Email.

Installer Shopify Email

1. Gå til appsiden for Shopify Email.
  2. Klikk på Legg til app. Hvis du ikke er logget på Shopify-kontoen din, blir du bedt om å logge på.
  3. Klikk på Installer app.

Du kan finne ut mer om hvordan du utvikler virksomheten med e-postmarkedsføring på Shopify-bloggen.