Vanlige spørsmål om Shopify Email

Hvilke søppelpostlover bør jeg være oppmerksom på?

Reglene, forskriftene og lovene rundt søppelpost, som for eksempel massesending av uoppfordrede e-poster, varierer avhengig av hvor du befinner deg. Sørg for at du er kjent med lovene i regionen, staten og landet ditt før du starter en markedsføringskampanje på e-post.

Alle abonnentene fikk ikke tilsendt e-post samtidig. Bør jeg sende e-posten på nytt?

Nei. Det kan ta litt tid før e-postene når hele abonnentlisten på grunn av en prosess som kalles «batching». E-poster sendes automatisk i grupper for å bidra til å unngå spamfiltre og forbedre leveringsratene. Tiden det tar før e-postene sendes varierer etter nettbutikk, basert på faktorer som tidligere e-postopplevelse og hvor engasjerte abonnentene er. Andre mulig medvirkende faktorer inkluderer hvor ofte e-postene returneres fra innbokser eller manuelt rapportert som søppelpost.

Hvis e-posten fortsatt ikke er levert innen 72 timer, kan du kontakte Shopifys brukerstøtte.

Hvordan unngår jeg søppelpostfiltre?

Avvisningsfrekvens, klager om misbruk og engasjement fra abonnentene kan påvirke hvorvidt e-posten din blir sett på som søppelpost av en e-postleverandør. Å sørge for at e-postene dine inkluderer relevant innhold kan gjøre utgjøre en forskjell. Se veiledningen for beste praksis for å forbedre noe av statistikken din og unngå disse problemene. Hvis disse frekvensene øker, vil tiden mellom partiene også vanligvis har en tendens til å minske, slik at du kan sende flere e-poster raskere.

Hvorfor har ikke alle mottatt e-posten jeg sendte ut?

Det kan være et problem med abonnentens e-postleverandør, eller det kan ha blitt filtrert som søppelpost uten at de var klar over det. På grunn av ulike faktorer som er utenfor Shopifys kontroll, er det ingen garanti for at alle kunder mottar e-postene.

Min Shopify Email har sluttet å sende. Hva må jeg gjøre?

Kontakt Shopifys brukerstøtte for å feilsøke problemet.

Sendes e-postene bare til personer som abonnerer på lusten for e-postmarkedsføring?

Ja, du kan bare sende e-post til personer som velger å motta e-post fra forretningen. Du vil se kundene oppført med en godtar markedsføring-indikator på kunde-ID-en deres. Shopify Email filtrerer ut kunder som ikke godtar e-postmarkedsføring for deg.

Vil kundene kunne se hvem andre som får e-posten?

Nei, alle andre mottakende e-postadresser er skjult.

Hvordan sender jeg en e-post til en bestemt kundegruppe?

Hvis du vil at en markedsføringskampanje for e-post kun skal sendes til en bestemt kundegruppe, må du opprette og tagge kunder med bestillings tagger, lagre tilpassede søk og velge disse søkene som kundegruppe når du oppretter e-posten din. Du finner mer detaljerte instruksjoner i seksjonen vår om målretting av kunder for e-postmarkedsføring.

Oversetter Shopify automatisk innholdet mitt?

Nei, e-poster sendes kun på språket du skriver dem i.

Hvilke symboler, tegn og emojier kan jeg bruke i e-postene?

Alle internasjonale tegn, symboler og emojier støttes av Shopify Email.

Hva bør jeg inkludere i e-postene mine?

Designet, innholdet og emneoverskriften kan utgjøre en forskjell for en vellykket e-postkampanje. Du kan finne flere tips og triks for en vellykket markedsføringskampanje på e-post på siden for beste praksis.

Må jeg inkludere postadressen min i e-postene mine?

Avhengig av hvor du befinner deg, må du kanskje inkludere en fysisk postadresse i e-postkampanjene dine. CAN-SPAM Act i USA og CASL-lovgivningen/PIPEDA i Canada er eksempler på slike forskrifter.

Som standard inkluderes butikkadressen din i bunnteksten i e-postene dine. Hvis du ikke er komfortabel med å dele butikkadressen din i e-poster, kan du leie en postboks fra ditt lokale postkontor eller UPS-butikk, som kan brukes som postadresse. For å endre postadressen i e-postene dine, går du til Innstillinger > Generelt i Shopify-administrator, og legger inn postboksadressen din som butikkens adresse.

Hvordan fjerner jeg noen som ikke vil være en del av abonnentlisten min?

Gå til Kunde-fanen i administratoren, klikk på den spesifikke kunden du vil endre og rediger statusen for e-postmarkedsføring manuelt.

Hvor ofte bør jeg sende e-post til abonnentene mine?

Du bør sende en e-post minst én gang i måneden til abonnentene. Mellom 14 og 21 dager er anbefalt tidsramme for å holde e-postabonnentene engasjerte.

Hva er en god åpningsfrekvens?

En god åpningsfrekvens varierer fra 20 % til 22 %.

Hva er fordelene ved å aktivere bekreftet påmelding?

Å la kundene melde seg på eller velge bort å motta e-postmarkedsføring vil hjelpe deg med å skape en mer engasjert abonnentliste ved å hindre at uinteresserte eller feile e-postadresser legges til i e-postgruppen. Det kan ta lengre tid å bygge listen din, fordi noen brukere utvilsomt vil glemme å klikke på bekreftelseskoblingen som sendes til dem, men abonnenter som er genuint interessert i å motta e-post fra deg er mest fordelaktig for forretningen.

Hva vil abonnentene se om de avmelder seg fra e-postlisten?

Hvis en abonnent klikker på koblingen for å melde seg av e-postadressen de mottar, blir de omdirigert til butikken og vist en melding som informerer dem om at de var vellykkede.