Konfigurer Shopify Email

Før du installerer og konfigurerer Shopify Email må du bekrefte at butikken oppfyller alle kravene.

Krav for bruk av Shopify Email

For å bruke Shopify Email må du ha en nettbutikk hos Shopify, og ha Nettbutikk-salgskanalen installert. Hvis du ønsker å sende e-poster til abonnentene dine med Shopify Email, må butikken din ha et betalt Shopify-abonnement med en konfigurert betalingsleverandør. Hvis kontoen din har et prøveabonnement kan du opprette e-postmeldinger, og du kan sende test-e-poster til deg selv gjennom Shopify Email, men du kan ikke sende til abonnenter.

Installer Shopify Email

1. Gå til appsiden for Shopify Email.
  2. Klikk på Legg til app. Hvis du ikke er logget på Shopify-kontoen din, blir du bedt om å logge på.
  3. Klikk på Installer app.

Du finner Shopify Email i Markedsføring-seksjonen i Shopify-administrator. Klikk på Opprett kampanje > Shopify Email.

Priser

Alle forhandlere med et betalt Shopify-abonnement har 2 500 gratis e-poster i starten av hver måned. E-postkostnader beregnes etter følgende regler:

• E-poster telles basert på hver individuelle e-postadresse som en e-postaktivitet sendes til. Sending av én kampanje-e-post til 800 abonnenter teller for eksempel som 800 e-poster.
  • Ubrukte e-poster overføres ikke til den påfølgende måneden.
  • Du kan sende flere e-poster utover 2 500 gratis e-poster til en kostnad på 1 USD per hver 1 000 e-post sendt.
  • Det er ingen ytterligere abonnementer, og Shopify Email belaster deg bare for det du sender.

Hvis du vil ha mer informasjon kan du se kostnader for Shopify Email.

Endre e-postadressen for kunder.

Kunde-epostadressen er en e-postadresse som er rettet mot kunder. Dette er adressen kundene ser som avsender når de mottar en e-post fra deg. Hvis du ikke oppdaterer kunde-epostadressen din, kan butikkens e-postvarsel vises med en no-reply@shopify.com-e-postadresse eller flagges som søppelpost.

Steg:

1. Klikk på Generelt.

2. I Butikkinformasjon-seksjonen kan du endre e-postadressen under Kunde-e-post: