Konfigurer Shopify Email

Krav

For å bruke Shopify Email må butikken din oppfylle følgende krav:

• Du må ha en Shopify-nettbutikk, ha Nettbutikk-salgskanalen installert og butikken kan ikke være passordbeskyttet. Du må bruke et betalt Shopify-abonnement og ikke prøveversjonen.
  • Du må bruke et tilpasset domene for nettbutikken din.
  • Du må ha minst ett produkt.
  • Du må ha satt opp en betalingsleverandør.

Endre e-postadressen for kunder.

Kunde-epostadressen er en e-postadresse som er rettet mot kunder. Dette er adressen kundene ser som avsender når de mottar en e-post fra deg. Hvis du ikke oppdaterer kunde-epostadressen din, kan butikkens e-postvarsel vises med en no-reply@shopify.com-e-postadresse eller flagges som søppelpost.

Steg:

1. Klikk på Generelt.

2. I Butikkinformasjon-seksjonen kan du endre e-postadressen under Kunde-e-post: