Konfigurer Shopify Email

Før du installerer og konfigurerer Shopify Email må du bekrefte at butikken oppfyller alle kravene.

Krav for bruk av Shopify Email

For å bruke Shopify Email må butikken din oppfylle følgende krav:

• Du må ha en Shopify-nettbutikk og ha Nettbutikk-salgskanalen installert
  • Butikken din kan ikke være passordbeskyttet.
  • Du må bruke et betalt Shopify-abonnement, og ikke prøveversjonen.
  • Du må ha minst ett produkt.
  • Du må ha satt opp en betalingsleverandør.

Installer Shopify Email

1. Gå til appsiden for Shopify Email.
  2. Klikk på Legg til app. Hvis du ikke er logget på Shopify-kontoen din, blir du bedt om å logge på.
  3. Klikk på Installer app.

Du finner Shopify Email i Markedsføring-seksjonen i Shopify-administrator. Klikk på Opprett kampanje > Shopify Email.

Priser

Shopify Email er gratis i bruk frem til 1. oktober 2020. Etter dette kan du fortsett sende totalt 2 500 e-poster per måned helt gratis. Hvis du sender mer enn 2 500 e-poster per måned, blir du belastet 1 USD for hver 1 000 e-poster som sendes.

Endre e-postadressen for kunder.

Kunde-epostadressen er en e-postadresse som er rettet mot kunder. Dette er adressen kundene ser som avsender når de mottar en e-post fra deg. Hvis du ikke oppdaterer kunde-epostadressen din, kan butikkens e-postvarsel vises med en no-reply@shopify.com-e-postadresse eller flagges som søppelpost.

Steg:

1. Klikk på Generelt.

2. I Butikkinformasjon-seksjonen kan du endre e-postadressen under Kunde-e-post: