Shopify Collabs

Shopify Collabs hjelper bedrifter og skapere med å knytte kontakt ved hjelp av en app i markedsplass-stil.

Du kan knytte kontakt med skapere ved å sende direkteinvitasjoner, dele umiddelbare kommisjonstilbud i Collabs-nettverket, eller konfigurere en nettbutikkside for å godta samarbeidspartnersøknader. Du kan bruke Shopify Collabs for å sende gaver eller rabattkoder, spore samarbeidspartnersalg og sende betalinger til samarbeidspartnere.

Skapere kan søke etter produkter for å opprette kommisjonskoblinger eller søke i bestemte samarbeidsprogrammer som drives av ulike bedrifter som bruker Shopify Collabs.