Shopify Collabs

Shopify Collabs hjelper forhandlere og skapere med å knytte kontakt gjennom en markedsplasslignende app. Bedrifter kan samarbeide med skapere, påvirkere og samarbeidspartnere for å utvikle virksomheten sin. Skapere kan søke om å bli samarbeidspartnere av bedrifter som bruker Shopify Collabs. Forhandlere kan administrere samarbeidsprogrammene sine, sende gaver eller rabattkoder til fellesskapet, spore samarbeidspartnersalg, og sende og registrere betalinger til samarbeidspartnere.

Finn ut mer om Shopify Collabs og hvordan det kan gagne deg eller bedriften din. Hvis du er en skaper, klikker du på Skaper. Hvis du er en forhandler klikker du på Forhandler.