Shopify Collabs for forhandlere

Shopify Collabs er en app for samarbeidsmarkedsføring som hjelper deg å rekruttere og administrere skapere som kan drive salg og hjelpe deg å nå ut til nye publikum.

Du kan knytte kontakt med skapere ved å sende direkteinvitasjoner, dele umiddelbare kommisjonstilbud i Collabs Network, eller konfigurere en nettbutikkside for å godta samarbeidspartnersøknader. Du kan bruke Shopify Collabs til å sende gaver eller rabattkoder, spore samarbeidspartnersalg og sende utbetalinger til samarbeidspartnerne dine.